Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha két ember szereti egymást,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két ember szereti egymást, de nem lehetnek együtt, megérzi az egyik, hogy a másik gondol rá?

Figyelt kérdés
vagy ez csak mítosz? nem ilyen ezohablatyra gondolok, hanem arra, amikor vhogy zsigerileg érzed, hogy na igen...
2022. aug. 18. 19:51
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, párszor belejavított a telefon, remélem azért lehetett így is érteni
2022. aug. 18. 20:45
 22/48 anonim ***** válasza:
91%

szerintem a te kérdésednek nincs értelme kérdező...

Lényegtelen kinek mi a válasza és a véleménye, ragaszkodsz a saját elképzelésedhez, és aki kicsit is ellentmond neki, azt már hülyének véled és nem értesz egyet vele.

Ergo semmi értelme nem volt ezt megkérdezned.

2022. aug. 18. 20:47
 23/48 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ha félrebeszéles nélkül kinyögnéd végre hogy miért nem lehettek együtt?
2022. aug. 18. 20:49
 24/48 A kérdező kommentje:

22

mert a te válaszodnak van valami értelme? nincs! ha zavar a kérdésem, nyugodtan kerüld ki!

23

az nem tartozik rád, sem senkire, csak kettőnkre.

2022. aug. 18. 20:54
 25/48 A kérdező kommentje:

20

"Egyszer te is megérted."

az megvan, h. mennyire kioktató vagy velem?

leírod a nyomorodat, és az a konklúziód, hogy én nyilván könnyebb helyzetben vagyok, és majd rájövök, mert most nyilván jókedvemből nem vagyunk együtt.

te honnan tudod, mi mivel küzdünk? milyen lemondások, áldozathozatalok vannak mindkét oldalról?

2022. aug. 18. 21:04
 26/48 anonim ***** válasza:
93%
Valószínűleg csak álmodozik valakiről, akit gyakran lát.
2022. aug. 18. 21:08
 27/48 anonim ***** válasza:
92%
Jajj kérdező, annyira vicces, ahogy eljátszod itt a hattyú halálát. Ha két ember szereti egymást és együtt akarnak lenni, akkor együtt is lesznek, ennyi. Nem kell ezt túlspilázni, meg itt titokzatoskodni. Miféle áldozat, úristen. Nem hoztatok áldozatot, hisz szeretitek egymást, de az már derogál, hogy tegyetek is érte.
2022. aug. 18. 21:10
 28/48 A kérdező kommentje:

26

miért kell gyökérnek lenni? milyen alapon hazudtolsz meg? jelentve, mert utálom, ha provokálnak.

27

mondom, ne akarj okoskodni meg kioktatni, nem tudod miben vagyunk.

2022. aug. 18. 21:12
 29/48 anonim ***** válasza:
89%

Jól van, Kérdező, segíteni akartam és szerintem tök normális kommentet írtam, de ha te itt tartasz, hogy minden mögött kioktatást látsz, akkor szerintem jelentsd is az összes kommentet, ami nem tetszik, aztán feküdj le egyedül...

Hajrá! 😉😉😉

2022. aug. 18. 21:21
 30/48 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Lehet le leszek hordva minden boszorkánynak meg áltudományos ezoteriás maszlagnak de az én tapasztalataim alapján van az a fajta kötelék, ami során érezni lehet, hogy a másik gondol rád.

És ehhez nem is feltétlen kell, h egy pár legyetek, a kapcsolat lehet nagyon mély érzelmileg és spirituálisan akkor is, ha nem vagytok névlegesen egy pár.

A közelmúltban volt egy illető az életemben, akivel nagyon mély kapcsolatom volt - szerintem ilyen mély kapcsolatom még sosem volt senkivel -, és mindig megéreztem, ha rám gondol - és ez keresztkérdésekkel, vagy beszélgetésekből mindig kiderült.

Pl volt olyan, hogy arra ébredtem fel az éjszaka közepén, hogy a nevemen szólít, és több száz kilométerre voltunk egymástól: mint utólag kiderült, a fotóimra és videóimra elégítette ki magát épp akkor. Olyan is volt, hogy csak nézte a képeimet, és arra ébredtem fel, hogy az ő hangját hallom. Mindig vele álmodtam, ha elővette a képeimet és azokat nézte, vagy rólam fantáziált.

Vagy olyan is volt, így a semmiből megéreztem az illatát, mikor rám gondolt.

Ezek olyan dolgok, amiken én is röhögtem egész életemben, hogy mekkora baromság, amíg tényleg nem jött egy olyan személy, akinél viszont mindez tényleg megtörtént.

2022. aug. 18. 21:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!