Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két ember szereti egymást, de nem lehetnek együtt, megérzi az egyik, hogy a másik gondol rá?
"de az már derogál, hogy tegyetek is érte."
Figyelj, nekem is viszket ám a tenyeremen a soraidat olvasva! És én is azt kérdezem, milyen alapon ítélkezel bárki felett úgy, hogy nem ismered őt, meg az élethelyzetét? Egyáltalán honnan veszed a bátorságot, hogy leírd, hogy BIZTOSAN nem tettek meg semmit azért, hogy együtt legyenek?!
És miért tartozna kérdező magyarázattal neked/nektek az okokról? Ez rájuk tartozik, én sem fecsegném ki, pláne, hogy ennyire "jóindulatúak" vagytok.
A kérdése amúgy sem ezt a topicot érintette, amit erőltettek!
A gúny, a rosszindulat, a froclizás... áh, szerintem már észre sem veszitek magatokat!
A kérdésre már válaszoltam (20:08)
Nem kioktatni szeretnélek, csak tanulni, tágítani a világképem. Fiatal vagyok, tapasztalatlan és burokban élek.
Mi akadályoz? Válaszolhatsz privátban is. Vagy ha nem szeretnéd leírni, csak írj néhány példát, hogy mi lehet akadályozó tényező
34
megtennéd, hogy elmész a kérdésem alól? és békén hagynál végre?
32
igen, köszi, erre gondoltam!
33
köszi a támogatást!
35
nem akarok neked privátot írni, nem akarok neked magyarázkodni. nem tartozik rád, és zéró bizalmat keltettél bennem.
megtennéd, h. leakadsz rólam?
Szia!
Szerintem van benne valami, ilyen lelki kivetülés létezhet. Történt velem egy érdekes dolog még áprilisban. Később utánajártam nem kevés munka és utazás ellenére és csak ez lehet a magyarázat.
Sajnos a másik fél ezt már nem tudja bizonyítani.
39 te még hányszor akarsz hozzászólni, he?!
te vagy a 35-ös, a 34-es és a 31-es hozzászóló is, és így tovább.
kértem, hogy ne provokálj, és menj a kérdésemtől.
Kedves kérdező! Igen létezik olyan
De ez sok dologtól függ.
Én mindig megéreztem, s álltalában csippant is a telóm 😊Ez igazolta h ráéreztem
De volt más is.
Pl face profilt cseréltem, az illető nem volt az ismieim közt, de éreztem h figyeli az oldalam. Az új fotó dicséretéről szóló üzenet érkezett tőle.
Másik példa, éreztem h az illető rám gondol, pár perc múlva az utcánkban ment el.
Én aug. Péntek 13-án születtem, állítólag ezért sokmindent megérzek, csak én nem beszélem ki, max 1-2 személynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!