Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha két ember szereti egymást,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két ember szereti egymást, de nem lehetnek együtt, megérzi az egyik, hogy a másik gondol rá?

Figyelt kérdés
vagy ez csak mítosz? nem ilyen ezohablatyra gondolok, hanem arra, amikor vhogy zsigerileg érzed, hogy na igen...
2022. aug. 18. 19:51
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
85%
Mi akadályoz?
2022. aug. 18. 20:15
 12/48 A kérdező kommentje:

sok akadálya van, külső dolgok.

mindkettőnk részéről ez van.

érdemes lenne kicsit tágabb kontextusban gondolkoznod a szerelmi témákról, nem egészen úgy működik ám, mint a hollywoodi filmekben, h. ha mindkét fél részéről van vonzalom, akkor ezer százalék, h. összejönnek.

2022. aug. 18. 20:17
 13/48 anonim ***** válasza:
93%
Távolság miatt nem lehettek együtt? Lényegében mindketten szerelmesek vagytok egymásba, ő is beléd? Szerintem ilyen nincs, max nagyon bele éled magad, bocsi
2022. aug. 18. 20:24
 14/48 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem kérdező, te élsz a filmek világában.
2022. aug. 18. 20:25
 15/48 A kérdező kommentje:

13

te ne akard nekem megmondani, h. milyen ez a helyzet, mert semmit nem tudsz, csakis én, én ismerem magam, őt, a szitut.

és nem a földrajzi távolságról van szó.

de mivel erre redukáltad le, látszik, hogy mennyire korlátoltan gondolkozol a témáról, és el sem tudsz képzelni más akadályokat.

de a kérdésem nem erre vonatkozott!

14

ha rendelkezel az értő olvasás képességével, biztosan nem! ha csak trollkodni akarsz, jelentlek a modiknak, ilyen egyszerű.

2022. aug. 18. 20:27
 16/48 anonim ***** válasza:
92%

Egy bites? Hmmm...

Nos, én úgy vélem, nem az univerzumon múlik, mit tesztek meg egymásért, hanem kizárólag rajtatok.

Mondok egy példát.

Házasság, lakáshitel, gyerekek, jössz a kis nyári ruhádban, beléd szeret a férj. Most mi legyen? Jaj, hát nem adhatom be a válást, mert a gyerekek... Különben is, a Kati öngyilkos lesz, ha megteszem, hát húsz éve ismerem, tudom, hogy megteszi... Jaj, hát ez nem ilyen egyszerű. Hiszen öreg vagyok hozzád, különben is, nem akarom tönkre tenni az életedet, dehogy is, éljél... Jó, hát azért elmegyek néha, megszerelem a csapot, lefekszem veled szívesen két kóccsere között! Amúgy minden este rád gondolok, akkor is, ha ki vagyok kapcsolva. Tudom, hogy te is, érzem. A Sors akarta így.

Remélem, érzed, mit szeretnék ezzel mondani, nem megbántva senkit.

2022. aug. 18. 20:28
 17/48 anonim ***** válasza:
93%
Én nem akarom megmondani neked, te feltettél egy kérdést én meg válaszoltam, hogy nincs ilyen. Látom nehéz elfogadni, egyébként, tudod a szerelem mindent legyőz, tehát akkor, ha ti nem lehettek együtt az nem szerelem. Kivéve, ha börtönben van, vagy kómában.
2022. aug. 18. 20:31
 18/48 A kérdező kommentje:

nem vagyunk szeretők, nincsenek stiklik, nincsenek árulások.

és ne adj a számba szavakat, nem a sorsra fogtam... de bszki, ha minden olyan egyszerű lenne, ahogy próbálod levezetni, akkor nem lenne senki boldogtalan a Földön, ugye? borzasztó naiv és tájékozatlan vagy!

17

igen, nyilván csakis a böri és a kóma lehet az akadályozó tényező, semmi más.

2022. aug. 18. 20:35
 19/48 anonim ***** válasza:
45%

Nem tudom, mi a tudományos magyarázata, de ettől függetlenül nálunk ilyen már nagyon sokszor volt.

Pl volt, hogy éjjel felebredtem, pedig nem szoktam, gondoltam, ha már úgyis ébren vagyok, akkor írok egy üzit a páromnak, de még csak nyúltam a telefonját, amikor láttam, hogy ő éppen írt nekem. Jó, az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ő nappal írt nekem, más időzóna, szoktunk írni egymásnak, amikor a másik alszik, hogy majd ha felebred, akkor elolvassa, szóval az nem kirívó, hogy ő pont akkor írt, de az azért érdekes, hogy amikor neki eszébe jutottam, én felébredtem, és nekem is eszembe jutott ő.

Ilyenek többször is előfordultak már. Én nem vagyok oda az ilyen spiri dolgokért, de szerintem kedves gondolat, hogy lehet valakivel olyan erősen kapcsolódni, hogy érezzük egymás ránk gondolatát, de persze ésszerűbb az a magyarázat, hogy eleve sokszor gondolunk egymásra, de csak annak tulajdonitunk jelentőségét, ha ez egyszerre történik, és ki is derül.

2022. aug. 18. 20:40
 20/48 anonim ***** válasza:
82%

Kedves Kérdező!

A 16-os válaszoló vagyok.

Tudod, közel a negyvenhez, úgy, hogy már senkim sem él és a párom gyógyíthatatlan beteg jelenleg, nagyon is tudom, miről beszélek.

Csak azt tudom, hogy vele akarok lenni és hogy ő is velem, ameddig lehet. Pedig hidd el, nem csak ez áll közénk. Mégis minden alkalmat megragadunk, hogy együtt lehessünk.

A kommentemet pedig nem bántó szándékkal írtam, hanem pont segíteni szeretnék.

Minket például még a nem normális exe is zaklat... de akarjuk és ez a lényeg.

Korábban én írtam azt a kommentet is, hogy amit mindketten akartok, az létrejön és megvalósul. Akit szeretek, azért tűzbe megyek, minden értelemben. Nem a fotelből, hanem tényleg mellett vagyok. Mentálisan és fizikai értelemben is.

Mindezt éppen a tapasztalatok mondatják velem. Egyszer te is megérted.

2022. aug. 18. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!