Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Segítségre van szükségem és tanácsokra.
Figyelt kérdés
Megismertem egy 20 éves, azaz velem egykorú lányt. Sokáig beszélgettünk és rájöttem, hogy egy nagyon törékeny lányról van szó. Kedves, törékeny és gyengéd. Összejött egy drogos haverommal és 2 hét után szakítottak. Én segítettem neki átlépni a dolgokon. Majd egyszercsak elhívtam randizni (kajáli és borozni). Vittem neki virágot. Nagyon jól sikerültek a dolgok, de rájöttem, hogy valszeg szerelmes vagyok. Hogy hogyan mutassam ki ezt neki, vettem virágmagot és elültettem. Már-már nőnek, viszont több ötletem nincs. Mit csináljak tovább? Ez a lány nekem rohadtul fontos és kell. (20/F)2022. júl. 23. 11:33
31/35 A kérdező kommentje:
Szar napom volt. Felhívott melóhelyen és hisztizni kezdett random, meghogy manipulálom és hazudozok neki. Közben nem tudtam, hogy miről van szó. Este meg elküldtem a halál f@szára. Kiverte a biztosítékot. Mondtam, hogy menjen vissza a köcsög drogos haverjaihoz. Azóta nem beszélünk. Vagyis Augusztus 21 óta.
2022. szept. 8. 10:05
32/35 anonim válasza:
Hálátlan kis k.a ennyi .Rendben van sajnàlatbol teljesen felesleges vkivel összejönni de vàdaskodik hisztizik stb hat erről az a véleményem hogy kibújt a szög a zsákból .Ha igazán èrtèkelte volna az igyekezetedet akkor azt mondta volna figyi nem akarlak megbántani de barátok haverok maradhatunk stb .
33/35 anonim válasza:
Jobb lett volna simán csak ignorálni egy ideig ahelyett hogy így elküldöd, és később adtál volna még egy esélyt a dolognak. De gondolom most már mindegy.
34/35 A kérdező kommentje:
Büdös életbe nem adnék még egyet neki. :D
2022. szept. 9. 16:43
35/35 anonim válasza:
Figyelj barátom, készülj fel arra, hogy csak lelki szemetesnek kellesz neki (szurkolok, hogy ne így legyen). Mintha az én két évvel ezelőtti helyzetemet írtad volna le, csak ott acsaj nem drogossal jött össze, hanem évekkel korábban megerőszakolták, legalábbis ezt mondta. Mellette álltam, randiztunk is, végül mellettem eljegyeztette magát mással, én kiakadtam, ő azóta gyűlöl, én utálom. Kívánom hogy ne járj így, de készülj fel mindenre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!