Segítségre, tanácsokra van szükségem?! Elvetéltem 😞
Csodaszer sajna nincs, bátorság van! Kell, hogy legyen.
A gravida jó!
Örülj, hogy ilyen gyorsan osszejott. Gondold el aki éveket vár es ugy vétel el... bar tudom ez nem vigasz.
Vagy gondolj arra, hogy lehet nagyon beteg lett volna.
Én ezekre gondoltsm anno.. 11 hetes terhes voltam...aakor már 1 eve próbálkoztunk ...
Összesen 4 evet vártunk a babára.. Most 5 honapos ...
szoval nd add fel.
Szia! Nagyon sajnálom a veled történteket. Én is elveszítettem a babámat, igaz én már középidős terhes voltam. Nálam ismert volt az ok, de ilyenkor készül szövettan is. Szintén nem kaptam vissza az eredményt, de nekem erre a védőnőm azt mondta, hogy ha nem kapom vissza, akkor nincsen olyan eredmény, amit szövettanból lehetne megállapítani.
Lehet keresni okokat és kell is, de eljön az a pont amikor nem kell és nem is szabad az okokat tovább keresgélni. El kell fogadni, hogy elment és el kell engedni. Attól, hogy nem sírsz utána minden nap és nem mindenről Ő jut az eszedbe, attól Te még nem tagadtad Őt meg és ugyanúgy szeretheted, mint amikor még veled volt. De Ő halott és Te élsz. Azért ment, hogy valaki jöhessen.
Kívánom, hogy minél hamarabb nyerd vissza a lelki békédet! Menni fog de több idő kell hozzá, mint amennyi eddig eltelt. És ha rendben van a lelked és fizikálisan is rendben vagy, akkor jönni fog!!!
Így van, ahogy az utolsó is írja! A testednek és a lelkednek kell meggyógyulni, ez a "csodaszer". Ha elfogadtad, hogy Ő volt, de már nincs, elbúcsúztál tőle, megsirattad, akkor valószínűleg kész vagy egy új babára.
Én is középidős magzatot veszítettem el, nem tudom leírni a fájdalmat, amit éreztem, de feldolgoztam, elengedtem és hálás vagyok, hogy 5 hónapig velem volt! Azóta itt mocorog bennem az új remény, egy új élet, aki azonnal megfogant! Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!