Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Segítségre, tanácsokra van...

Segítségre, tanácsokra van szükségem?! Elvetéltem 😞

Figyelt kérdés
A párommal babát szerettünk volna és 'hál istennek ' az elsö hònap után össze is jött 5 hetesen voltam elsönek uh-on amikot megmondták hogy babás vagyon onnantól kezdve 2 hetente voltam uh-n (nem tudom miért de mennem kellett) amikor a 10 hetes ultrahangon voltam közölték velem hogy nincs szìvhang a magzat elhalt azzonali mütétre van szükség nagyon kiborultam azóta eltelt 3 hónap és az orvos szerint lehet ujra probálkozni. Azota pánik beteg lettem ott hagytam a munkahelyem (mióta otthagytam a munkahelyem azóta elmùlt) és most ujra probálkozunk. Lehet esélyem egy egészséges baba megszüléséhez? Elkezdtem szedni a Gravidát hátha segít. A szövettanbol semmi nem jött vissza.Járt valaki ebben a cipöben? Tudnátok valami "csodaszert egy egészséges babához"??

2015. máj. 11. 20:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Csodaszer sajna nincs, bátorság van! Kell, hogy legyen.

A gravida jó!

Örülj, hogy ilyen gyorsan osszejott. Gondold el aki éveket vár es ugy vétel el... bar tudom ez nem vigasz.

Vagy gondolj arra, hogy lehet nagyon beteg lett volna.

Én ezekre gondoltsm anno.. 11 hetes terhes voltam...aakor már 1 eve próbálkoztunk ...

Összesen 4 evet vártunk a babára.. Most 5 honapos ...

szoval nd add fel.

2015. máj. 11. 20:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is ebben a cipőben voltam sajnos. De nekem 5 hetesen ment el. Akkor a doki nekem az E vitamin szedését javasolta.(elismert főorvos) Azután lett is egy probléma mentes terhességem és ma már ketten vannak. Fel a fejjel.
2015. máj. 11. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
E vitamin, folsav amit szedj. Tudom, borzasztó, de a természet sajnos szelektál.
2015. máj. 11. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is volt egy "vetélésem", nálam a terhességet nem állapították meg,csak pozi tesztem volt,rá egy hétre elkezdtem vérezni... Február elején történt... áprilisban folsavat szedtem,még most is het 1 szemet veszek be kétszeri adagba,mivel 3 mg a tabletta. Mellé napi 1x este gravida. Április 30án volt meg,azóta nem védekezünk. Hónap végén nem várom,a múltra nem gondolok.... bár a tiéd más helyzet :-( de fel a fejjel!!!! Nekem azt mondta a doki h felejtsük el ezt a vetélésnek nevezett vmit
2015. máj. 11. 22:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nagyon sajnálom a veled történteket. Én is elveszítettem a babámat, igaz én már középidős terhes voltam. Nálam ismert volt az ok, de ilyenkor készül szövettan is. Szintén nem kaptam vissza az eredményt, de nekem erre a védőnőm azt mondta, hogy ha nem kapom vissza, akkor nincsen olyan eredmény, amit szövettanból lehetne megállapítani.

Lehet keresni okokat és kell is, de eljön az a pont amikor nem kell és nem is szabad az okokat tovább keresgélni. El kell fogadni, hogy elment és el kell engedni. Attól, hogy nem sírsz utána minden nap és nem mindenről Ő jut az eszedbe, attól Te még nem tagadtad Őt meg és ugyanúgy szeretheted, mint amikor még veled volt. De Ő halott és Te élsz. Azért ment, hogy valaki jöhessen.

Kívánom, hogy minél hamarabb nyerd vissza a lelki békédet! Menni fog de több idő kell hozzá, mint amennyi eddig eltelt. És ha rendben van a lelked és fizikálisan is rendben vagy, akkor jönni fog!!!

2015. máj. 12. 08:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Így van, ahogy az utolsó is írja! A testednek és a lelkednek kell meggyógyulni, ez a "csodaszer". Ha elfogadtad, hogy Ő volt, de már nincs, elbúcsúztál tőle, megsirattad, akkor valószínűleg kész vagy egy új babára.

Én is középidős magzatot veszítettem el, nem tudom leírni a fájdalmat, amit éreztem, de feldolgoztam, elengedtem és hálás vagyok, hogy 5 hónapig velem volt! Azóta itt mocorog bennem az új remény, egy új élet, aki azonnal megfogant! Kitartás!

2015. máj. 13. 12:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a biztatást!! Sajnos még baba nincs de reménykedem... az inofolic-ról hallottatok valami jót?
2015. máj. 20. 15:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem a folsavat es a terhes vitamin ajanlottak mar a probalkozas idoszakaban. Az elso terhessegem siman osszejott es problemamentes terhessegem volt, egeszseges kislanyom szuletett. Majd 7 honapra ra ujra posit testzeltem. Megijedtem h mi less ilyen kicsi korkulonbseggel. Amikor ezen gondolkodtam begorcsoltem es megjott a mensi. Utana egy evig vartunk mikor ujra osszejott a babo, de nem fejlodott es nem let szivhang. Mutottek. Majd majdnem ket evre ra ujra terhes lettem, minden rendbe volt a 8ik hetig. az orvos hetente ellenorzott, de hiaba a szivecskeje megallt. Pedig ugy orultem mikor lattam dobogni. megint mutet let belole. aztan egy honapra ra megjott a mensim es utana mar nem. Meg a mensi elott ereztem vmi fura van velem, altalanos faradekonysag, nagyon szaraz kez. teszteltem, Ismet pozi, rogton hivtama dokim aki fogadott is rogton. kaptam progi kupot. es tavaly januarban egeszseges kislanyom szuletett. Igy let a ket csajszi kozott 4.5 ev korkulonbseg. Tehat fel a fejjel. Nekem akkor sokat segitett h bebookoltunk egy nyaralast es az arra valo keszulodes feledtette a banatomat.
2015. máj. 20. 17:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Minden nőnek van az élete folyamán 1-2 vetélése, még ha nem is tud róla. Próbáld meg ne ennyire szörnyen felfogni, hiszen te is tudod hogy amelyik magzat életképtelen az nem fog tovább fejlődni és meghal. A sejtjeink se tökéletesek, és bár sok kisbaba születik egészségesen, annak ellenére hogy mennyi káros hatás ér bennünket nap mint nap minden percben, így valójában a tested csodálatos módon próbálja és őrzi meg az egészségedet. Persze vannak hibák mint mindenben de ha belegondolunk ez nem is olyan rossz arány. Szelektál, és ez jó. Tudja hogy adott esetben mi nem működik éppen és azt eltávolítja úgymond.Ne aggódj az egészséges erős babát meg fogja neked tartani. Ebben biztos lehetsz. Csak ne pánikolj egyből és fogd fel tragédiaként. Örülj hogy majd lesz egy szép egészséges babád aki itt-ott már készülődik hozzád ;)
2015. máj. 23. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!