Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Elvetéltem? Erős vérzésem és...

Elvetéltem? Erős vérzésem és görcseim vannak

Figyelt kérdés
kérlek irjatok le tanacsaitokat...a terhesseg 6.heteben vagyok es szornyu verzesem es hasi gorcseim vannak,lehet hogy felszivodott a magzat? reggel megyek az orvosomhoz,de annyira felek mi lesz

2015. márc. 6. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
még semmi nem biztos,nem biztos,hogy elvetéltél,sokan véreznek és megmarad. van kocsitok,ügyeletre nem tudtok menni? ha nem,akkor pihenj,ne kelj fel csak ha muszály,és próbálj nyugodt maradni amennyire tudsz.
2015. márc. 6. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Reggelig nem vártam volna,tipliztem volna a kórházba.
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lenne, ha bemennel a korhazba! Remeljuk megmarad... drukkolok!
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, de én nem tudlak semmi jóval kecsegtetni. Ez a két dolog a legjellemzőbb a vetélésre. :(

A helyedben még most bemennék az ügyeletre, főleg, ha nagyon erős a vérzés.

Kívánom a legjobbakat!

2015. márc. 6. 20:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ezek nem jó jelek. Nekem nem voltak görcseim, csak barnás-pirosas folyásom, mégis elvetéltem a 6. héten.
2015. márc. 6. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!