Elvetéltem? Erős vérzésem és görcseim vannak
Figyelt kérdés
kérlek irjatok le tanacsaitokat...a terhesseg 6.heteben vagyok es szornyu verzesem es hasi gorcseim vannak,lehet hogy felszivodott a magzat? reggel megyek az orvosomhoz,de annyira felek mi lesz2015. márc. 6. 19:54
1/5 anonim válasza:
még semmi nem biztos,nem biztos,hogy elvetéltél,sokan véreznek és megmarad. van kocsitok,ügyeletre nem tudtok menni? ha nem,akkor pihenj,ne kelj fel csak ha muszály,és próbálj nyugodt maradni amennyire tudsz.
2/5 anonim válasza:
Reggelig nem vártam volna,tipliztem volna a kórházba.
3/5 anonim válasza:
Jobb lenne, ha bemennel a korhazba! Remeljuk megmarad... drukkolok!
4/5 anonim válasza:
Sajnálom, de én nem tudlak semmi jóval kecsegtetni. Ez a két dolog a legjellemzőbb a vetélésre. :(
A helyedben még most bemennék az ügyeletre, főleg, ha nagyon erős a vérzés.
Kívánom a legjobbakat!
5/5 anonim válasza:
Sajnos ezek nem jó jelek. Nekem nem voltak görcseim, csak barnás-pirosas folyásom, mégis elvetéltem a 6. héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!