Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tovább? Segítségre van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Segítségre van szükségem és tanácsokra.

Figyelt kérdés
Megismertem egy 20 éves, azaz velem egykorú lányt. Sokáig beszélgettünk és rájöttem, hogy egy nagyon törékeny lányról van szó. Kedves, törékeny és gyengéd. Összejött egy drogos haverommal és 2 hét után szakítottak. Én segítettem neki átlépni a dolgokon. Majd egyszercsak elhívtam randizni (kajáli és borozni). Vittem neki virágot. Nagyon jól sikerültek a dolgok, de rájöttem, hogy valszeg szerelmes vagyok. Hogy hogyan mutassam ki ezt neki, vettem virágmagot és elültettem. Már-már nőnek, viszont több ötletem nincs. Mit csináljak tovább? Ez a lány nekem rohadtul fontos és kell. (20/F)

2022. júl. 23. 11:33
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk úgy, hogy kommunikálsz vele.
2022. júl. 23. 12:00
 2/35 anonim ***** válasza:
93%

Ha egy állítólagos törékeny teremtés összejön egy drogos haveroddal, akkor nem gondolnám, hogy pont neked ne sikerülne a dolog.

Tedd azt vele, amit eddig is. Légy kedves, figyelmes, óvatosan tudj meg róla többet és az alapján tegyél a kedvébe, de ne nyomulj, mert elijeszted!

2022. júl. 23. 12:07
 3/35 A kérdező kommentje:
Ezeket csinálom,de félek, hogy friendzone lesz. :/
2022. júl. 23. 13:05
 4/35 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem próbáld meg.Jó ötlet a virágmagos.
2022. júl. 23. 13:14
 5/35 A kérdező kommentje:
Valami más egyéb/kreatív ötlet meglepinek van?
2022. júl. 23. 13:21
 6/35 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ne “meglepizz” mert nem altiba vagytok hanem felnott modjara legkozelebb kerdezd meg tole hogy lenne e eselyed?

“Zsofi, mint tudod nagyon fontos vagy nekem es szeretnek egy eselyt adni annak hogy ez tobb is legyen. Mit gondolsz, benne lennel?”

2022. júl. 24. 02:19
 7/35 A kérdező kommentje:
Van még szöveg, amivel rá kérdezhetek?
2022. júl. 24. 09:48
 8/35 anonim ***** válasza:
76%
Honnan szeditek ti ezeket a drogos haverokat? Nekem nincs egy se.
2022. júl. 25. 20:38
 9/35 anonim ***** válasza:
88%
Légyszi ne kérdezz ilyet hogy lenne-e esélyed. Hívd el egyértelmű helyekre mint mozi, vacsora, stb.
2022. júl. 27. 19:46
 10/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Még azért fogadok el tanácsokat. :)
2022. júl. 27. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!