Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tovább? Segítségre van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Segítségre van szükségem és tanácsokra.

Figyelt kérdés
Megismertem egy 20 éves, azaz velem egykorú lányt. Sokáig beszélgettünk és rájöttem, hogy egy nagyon törékeny lányról van szó. Kedves, törékeny és gyengéd. Összejött egy drogos haverommal és 2 hét után szakítottak. Én segítettem neki átlépni a dolgokon. Majd egyszercsak elhívtam randizni (kajáli és borozni). Vittem neki virágot. Nagyon jól sikerültek a dolgok, de rájöttem, hogy valszeg szerelmes vagyok. Hogy hogyan mutassam ki ezt neki, vettem virágmagot és elültettem. Már-már nőnek, viszont több ötletem nincs. Mit csináljak tovább? Ez a lány nekem rohadtul fontos és kell. (20/F)

2022. júl. 23. 11:33
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
20asnak. Ő jelentette ki, hogy randi egyébként. A helyzet az, hogy ő még szűz. Szóval nem ugorhatok csak úgy rá.
2022. aug. 13. 08:34
 22/35 NTBS ***** válasza:
67%
Szerintem hívd el többször kettesben. És élő szóban mond el neki,hogy szeretnéd, ha több lenne köztetek. Aztán majd mond valamit.
2022. aug. 13. 10:49
 23/35 A kérdező kommentje:
Megvolt minden. Vissza utasított.
2022. aug. 20. 17:33
 24/35 anonim ***** válasza:
78%

23- nem baj, jobb igy tisztan megtudni mint minden este forgolodni az agyban hogy “mi lett volna ha”.

Az elet megy tovabb, te is talalsz majd magadnak valakit.

2022. aug. 20. 18:14
 25/35 anonim ***** válasza:
62%
A megvolt minden alatt mit értesz? Milyen indokkal utasított vissza?
2022. aug. 20. 19:04
 26/35 anonim ***** válasza:
63%
Teljesen mindegy, milyen indokkal. Nem kell az ilyet megindokolni. Visszautasította, és ezt tiszteletben kell tartani.
2022. aug. 20. 19:32
 27/35 anonim ***** válasza:
0%
26, Jajj de okos vagy te, még jó, hogy nem neked szól a kérdésem, de legalább már a te véleményedet is tudjuk (kéretlenül).
2022. aug. 20. 19:53
 28/35 A kérdező kommentje:
Nem vágyik Romantikus kapcsolatra. Eddig azt mondta, hogy igen. 😂
2022. aug. 21. 15:01
 29/35 anonim ***** válasza:
68%
Vágyik csak nem veled.
2022. aug. 21. 16:05
 30/35 anonim ***** válasza:
78%
20 # vagyok , haver ezt engedd mar el annyi nő van 😂 . Ez fog fájni de ebből tanulsz …a lány csak unatkozott és te voltál az unaloműző . Vágyik ő kapcsolatra csak nem veled ! Ha meg már egyszer kosarat kaptál akkor már ezt el is felejtheted . Minden kapcsolatot szakits meg vele én ezt tanácsolom és keress mást
2022. aug. 28. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!