Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Segítségre van szükségem és tanácsokra.
Ne tűnj túl elérhetőnek. Ne nézd azonnal az üzeneteit, nem azt mondom, hogy két nap után írj, hanem ne reagálj azonnal. Kicsit játszd az elérhetetlent.
Találj ki random dolgokat és kérdezd meg benne van-e. Javasold neki, hogy ő is találjon ki, ha már látod hogy ez így működik, és ő nem "aktív". Azért ez mégsem vidámpark. Ne halmozd el mindig, az elején csak egyszűbb dolgokat vigyél neki. De az az igazi, amikor "véletlenül" van nálad egy kis apróság és megosztod vele.
Szívesen. :D
31N
11 esre reagálnék a kérdező felé: ne játszmázz. Írj neki ha fontos neked. Nem kell kétségek között tartani meg számológépekkel kiszamolni hogy mikor mehet az sms. Sose jatszmázz egy kapcsolatban, ha jót akarsz és boldog akarsz lenni. Aki szeret, az nem a játszmáidert fog szeretni, az élet nem buta női magazin.
N
11:41, 11-es vagyok. Egy szóval nem írtam, hogy játszmázzon!!! Annyit írtam, hogy ne legyen túl elérhető!!! Azonnal visszaíró, "egyszerű". Te vagy nagyon fiatal vagy, vagy nagyon idős! De őszintén kérdezd meg magadtól, hogy mennyire vágynál egy olyan férfira, aki mindig ott van "kéznél". Ebből lesznek a friendzone-ok, mert nincs benne izgalom, egyből "behódol". Elnézést, hogy én ezt vállalom. De próbáld ki kérdező a saját bőrödön, ha ilyen szépen lepontoztatok.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy ki él tartós párkapcspaltban ázok közül akik pirosat adtak. Ha ti is csak friendzone-ban vagytok, próbáljátok ezt ki!!! És legyetek lazák, nem kell rágörcsölni.
Ez a tipikus jófiú , rosszfiú helyzet . Te vagy a jófiú , haverod a rosszfiú .
A nőknek kihívás kell valamilyen szinten . Túl kedves vagy és elérhető , ha felhív akármikor gondolom egyből felveszed és már hallgatod is a bajait stb vagy csak unatkozik és kell neki valaki aki végig hallgatja magyarul csak egy barátnak tart nem tart férfinak.. voltatok “randizini” lehet hogy ő csak sima találkának találta te meg túl reagálod, gondolom nem volt semmi. Ha okos vagy rám hallgatsz mert tapasztalatból beszélek! férfi legyél és nem kell egy f*szfejnek lenned meg drogozni stb hogy elcsavard egy csajnak a fejét . Ha látja hogy magabiztos vagy és látja hogy van más lehetőséged mint ő vonzónak fog találni . Amit a helyedben tennék: Mássz rá amikor csak tudsz , smárold le , feküdj le vele utána ne foglalkozz vele annyira ( más út nincs haver, jó pofizással nem fogsz sokra jutni) . Sok sikert 23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!