Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tovább? Segítségre van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Segítségre van szükségem és tanácsokra.

Figyelt kérdés
Megismertem egy 20 éves, azaz velem egykorú lányt. Sokáig beszélgettünk és rájöttem, hogy egy nagyon törékeny lányról van szó. Kedves, törékeny és gyengéd. Összejött egy drogos haverommal és 2 hét után szakítottak. Én segítettem neki átlépni a dolgokon. Majd egyszercsak elhívtam randizni (kajáli és borozni). Vittem neki virágot. Nagyon jól sikerültek a dolgok, de rájöttem, hogy valszeg szerelmes vagyok. Hogy hogyan mutassam ki ezt neki, vettem virágmagot és elültettem. Már-már nőnek, viszont több ötletem nincs. Mit csináljak tovább? Ez a lány nekem rohadtul fontos és kell. (20/F)

2022. júl. 23. 11:33
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
15%

Ne tűnj túl elérhetőnek. Ne nézd azonnal az üzeneteit, nem azt mondom, hogy két nap után írj, hanem ne reagálj azonnal. Kicsit játszd az elérhetetlent.

Találj ki random dolgokat és kérdezd meg benne van-e. Javasold neki, hogy ő is találjon ki, ha már látod hogy ez így működik, és ő nem "aktív". Azért ez mégsem vidámpark. Ne halmozd el mindig, az elején csak egyszűbb dolgokat vigyél neki. De az az igazi, amikor "véletlenül" van nálad egy kis apróság és megosztod vele.

Szívesen. :D

31N

2022. júl. 27. 21:23
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan el kell hívni randira!A legtõbben nem vagyunk gondolatolvasók.Te meg a sok ajándék után arra várnâl,hogy leesik neki hogy többet akarsz és majd ő kezdeményez vagy mi? Mert ha nem akkor mire vársz? Törékeny lány és kímélni kell mert rosszul lesz egy randiajánlattól vagy 2 hetes kis lángot fél évig fog kipihegni te meg addig ajándékokkal fűznéd?
2022. júl. 28. 11:32
 13/35 anonim ***** válasza:
84%

11 esre reagálnék a kérdező felé: ne játszmázz. Írj neki ha fontos neked. Nem kell kétségek között tartani meg számológépekkel kiszamolni hogy mikor mehet az sms. Sose jatszmázz egy kapcsolatban, ha jót akarsz és boldog akarsz lenni. Aki szeret, az nem a játszmáidert fog szeretni, az élet nem buta női magazin.

N

2022. júl. 28. 11:41
 14/35 anonim ***** válasza:
28%

11:41, 11-es vagyok. Egy szóval nem írtam, hogy játszmázzon!!! Annyit írtam, hogy ne legyen túl elérhető!!! Azonnal visszaíró, "egyszerű". Te vagy nagyon fiatal vagy, vagy nagyon idős! De őszintén kérdezd meg magadtól, hogy mennyire vágynál egy olyan férfira, aki mindig ott van "kéznél". Ebből lesznek a friendzone-ok, mert nincs benne izgalom, egyből "behódol". Elnézést, hogy én ezt vállalom. De próbáld ki kérdező a saját bőrödön, ha ilyen szépen lepontoztatok.

Azért arra kíváncsi lennék, hogy ki él tartós párkapcspaltban ázok közül akik pirosat adtak. Ha ti is csak friendzone-ban vagytok, próbáljátok ezt ki!!! És legyetek lazák, nem kell rágörcsölni.

2022. júl. 29. 00:36
 15/35 anonim ***** válasza:
75%
Pedig pontosan ez a játszmázás, amit leírsz. Én boldog, játszmamentes, őszinte kapcsolatban élek, ha ez megnyugtat. Volt, hogy én is azt hittem, amit te, és őszinteség helyett ilyen trükkökkel akartam megoldani a dolgokat, de az csak ideig-óráig segít, ha segít. Az igazság az, hogy nem azon múlik a szerelem, hogy valaki megjátssza-e az elérhetetlent meg a titokzatost. Sőt az ilyen várakoztatással, kiszámoltsággal csak a bizonytalanságot meg a bizalmatlanságot lehet megalapozni. Nyilván egyensúlyra kell törekedni, és nem szabad senkit sem zaklatni. Viszont sokkal vonzóbb azt látni, hogy a férfi érdeklődik, és minden gondolata körülöttünk forog, mint azon törni a fejünket hogy fog-e még hívni egyáltalán, vagy most akkor éppen mással randizik-e, vagy már esetleg nem is érdeklem igazából. Aki meg nem tetszik, az sajnos trükközhet meg várakoztathat, ezzel nem fogja felkelteni az érdeklődésemet, az fix.
2022. júl. 29. 06:43
 16/35 anonim ***** válasza:
36%
06:43 Nem tudom neked milyen kapcsolatod van, de nem mindenkinek bejövős ha a nyakában lihegnek, elég relatív írsz, nem lehet állítani, hogy ezt csak így meg így lehet csinálni. Ami a te párodnál bejött lehet másban épp az ellenszenvet váltja ki. Nem, még mindig nem játszmázás, ha nem ír egyből vissza az elején, hanem megtartja azt az egészséges távolságot, amire szűksége van egy NŐ-nek is. De élj hited szerint, és tégy úgy! Ez nálam is csak egy vélemény, nem kell neki feszülni, mint az óvodában, így én ki is szállok a beszélgetésből, a véleményem, ami szintén relatív már úgy is leírtam.
2022. júl. 29. 07:10
 17/35 A kérdező kommentje:
Voltunk randizni egyébként. Azt mondta, hogy élete első randija és tök jó volt meg minden. Illetve mondta, hogy még majd mehetnénk.
2022. júl. 29. 11:33
 18/35 anonim ***** válasza:
85%
17 - taps, taps :) csak igy tovabb.
2022. júl. 29. 11:44
 19/35 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem hívd el moziba, vagy sétálni tópartra, patakpartra, és ott kezdj el romantikázni. Mondjuk öleld át, ha fázik.. Este menjetek..
2022. aug. 4. 09:57
 20/35 anonim ***** válasza:
41%

Ez a tipikus jófiú , rosszfiú helyzet . Te vagy a jófiú , haverod a rosszfiú .

A nőknek kihívás kell valamilyen szinten . Túl kedves vagy és elérhető , ha felhív akármikor gondolom egyből felveszed és már hallgatod is a bajait stb vagy csak unatkozik és kell neki valaki aki végig hallgatja magyarul csak egy barátnak tart nem tart férfinak.. voltatok “randizini” lehet hogy ő csak sima találkának találta te meg túl reagálod, gondolom nem volt semmi. Ha okos vagy rám hallgatsz mert tapasztalatból beszélek! férfi legyél és nem kell egy f*szfejnek lenned meg drogozni stb hogy elcsavard egy csajnak a fejét . Ha látja hogy magabiztos vagy és látja hogy van más lehetőséged mint ő vonzónak fog találni . Amit a helyedben tennék: Mássz rá amikor csak tudsz , smárold le , feküdj le vele utána ne foglalkozz vele annyira ( más út nincs haver, jó pofizással nem fogsz sokra jutni) . Sok sikert 23/f

2022. aug. 12. 23:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!