Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar valaki olyannal járni akit kritizál, nem tetszik neki belsőleg, rossz embernek nézi, miért nem lép le az ilyen? És ha a másik szakít, akkor minek könyörgi magát vissza?
A kavet ne csavard ki.
Aki igy indít én ugy vagyok vele, szora sem érdemes ember.
Ilyenektol nem fogod azt kapni hogy hű kitarto erted barmit megtesz csillagokat lehoz, es annyira szeret.
Aki csak ennyire se képes hogy randin kávét fizessen. Az akkor semmi másra sem képes.
Nem erdekel az sem, ha ez csak valami téves előítelem is lenne. Tartom.
A legtobbnek az a baja hogy tobb vasat tart tűzben es sok nőnek sok káve már sok.
Vagy ugy van vele ha nem jon ossze legalabb megmarad x ft ja.
Mindez olyan jellemvonás amiktol en messze elszaladok.
Exemmel ugy kezdtük, hogy neki nem is voltak pl talonjai, vagy akiket fűzögetne, akiknél próbalkozna, de laza szexkapcsijai sem (amugy szexkapcs ellenes is), ex utáni nyivákolós fájdalma sem, hanem csak natur éldegélt, csinálta a kis dolgait nyugodtan, olyan szinten, hogy kapcsolatra nem is vágyott. Nőre se.
Erre én meg villamcsapásként pottyantam elé ill "robbantam be"
Még mondta is hogy csak felbolygattam a jo kis nyugis (langyos f.s)életét a millio mindennel🤣
Pedig nem hiányzott a nyakába egy viharos nő, a drámák, az adrenalin, meg ami amblokk egy nővel jár :)
Mit tettem én vele :)
Akkor érted azt, hogy nem meggyőzhető ugye? És segíteni sem lehet, érdemes rajta. Olyan mint egy kva rossz valláskárosult. Csak fújja és fújja a magáét. Én feladtam. Ilyen fokú önáltatásra nem lehet mit írni már.
Ami biztos, a csaj is beteg, nem kicsit. Végtelenül ostoba, hiszékeny. Az egyik létező legrosszabb kombinációja az ember típusainak.
Szóval továbbra is, bojler eladó. A kérdezőnek szánom az árát ajándékba az esküvőre. Adakozzatok lécci. 😀
A féltékenység harag es düh nem azt jelenti hogy vki nem szereti a párját. Hanem azt jelenti, hogy féltékeny.
Itt arrol akarnak engem győzködni hogy nem szeret a párom, lábtörlő vagyok, meg stb.
Mikozben ez a férfi mindennek ellentmond ami itt megy.
Utolsó vérig küzd.
Ja a labtörlőert, meg azert, akit nem szeret. Aha.
Sok itt a megkeseredett, akik csak megalkuvo kapcsikban vannak lábtorlőkkel? Vagy akiket csak arra méltatnak?(költői)
Ekvégre mindenki magából indul ki.
Nem, olyanok, akiknek volt/van normális kapcsolatuk, tehát veled ellentétben tudják, milyen az😉 Nézzük a te egyszerű gondolkodásodat. Nem vesznek el lábtörlőket, ha elvesz, akkor szeret. Tehát, ha utána a férj leszúrja asszonyt és elássa a kertben, az nem számít, szerette, hisz elvette 🤦🏽♀️
Nem csavartam ki a kávét, mint írtam, soha nem is randiztam olyannal, aki nem fizette. De az csak egy alap, semmit nem jelent. Te nem tudsz különbséget tenni aközött, hogy valaki szerelemből tesz valamit, vagy eszközként, hogy valamit elérjen. Igen, könnyen összekeverhető, ha az ember ostoba, mint pl.te. Ezért kell azt is nézni, mit NEM tesz, aki szeret. Pl.nem aláz meg, nem üt szóval, vagy fizikailag, nem nevez r.bancnak, nem rak ki a kocsiból a pusztán, nem fenyeget stb. Reggelig sorolhatnám.
#85! Igen, tudom, én is beteg vagyok. Túlságosan szeretem a kihívásokat 🤣
Amúgy milyen bojlered van? Villany érdekel 😉
#81(Most nem látom, én voltam-e a 79 is.)
Nyilván ilyenkor mindenkinek tökéletes a kapcsolata a hirtelen.
Ő szeret. Csak ő ilyen. Féltékeny. Ezen nincs mit ragozni.
Győzködd a féltékeny embereket arrol hogy nem szeretik a párjukat. Ne engem.
A féltékenység az, ami valoban toxic. Mérgezi azt is aki erzi és a másikat is, az egész kapcsolatot ia. Erről külön előadások is mennek.
Utánaneztem mindennek.
Párom menthetetlen. Feladtam. Elengedtem. Kész.
Az is megérne egy misét amugy hogy a gyk miért arra játszik hogy másokat arrol győzködjön nem szereznek lábtörlő vagy. Es ezt ugy teljes vehemenciával.
Ha a féltékeny emberekkel belso problema van itt egyesek szerint mentális, akkor azokkal akik másokat aláznának le, becsmérelnének le, azokkal vajon mi.
Jó sok sérült van érdekes.
Lehet nem kéne pszichologiát tanulnom mégse, toxic emberek, toxic bajokkal.
Nem hirtelen tökéletes, én sose állítottam mást 😉
Alap fogalmakkal nem vagy tisztában, akkora zavarok vannak a fejedben. Az, hogy rávilágítunk arra, hogy milyen szerepet töltesz be a kapcsolatodban, az nem alázás, hanem segítségnyújtás, ha már magadtól nem vagy képes felismerni.
Pszichológiát semmiképpen nem kéne tanulnod, hisz láthatóan nem ragad rád semmi.
Amúgy csak egy kérdés. Szerinted nekem miért állna érdekemben meggyőzni arról, hogy nem szeret a pasid, ha amúgy azt gondolnám, hogy szeret?🤣 Józan ész! Használd már néha, kérlek.
De tévedés van.
Szerinted a gyk jobban tudja hogy szeret engem a párom, mint a párom maga, meg én? Most őszinten.
Az ha vki lebecsmérel es arrol győzkodi a masikat hogy őt a párja semmiképpen nem szereti, arra nem bennem lesz a válasz hanem a "támadóban" van a válasz.
A válaszadók a saját élettapasztalataik alapján válaszolnak, magukbol kiindulva.
A becsmérlő válaszok meg oszichologiaban alap hogy hiteltelenek. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!