Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar valaki olyannal járni akit kritizál, nem tetszik neki belsőleg, rossz embernek nézi, miért nem lép le az ilyen? És ha a másik szakít, akkor minek könyörgi magát vissza?
Igen, ez így van. Én például megtapasztaltam, milyen a normális kapcsolat, milyen az, amikor szeret az ember. Te még nem tapasztaltam meg, ezért mondom el neked.
Nem kell sajnálkoznod, mert én leszarom, hogy téged úgy szeret a párod, hogy összever, vagy épp leszúr. Az semmiben nem befolyásolja az én kapcsolatomat, vagy az én életemet. Ha nem veszed figyelembe a válaszokat, az csak NEKED rossz.(Nekünk max.annyiban, hogy még itt okádod a hülyébbnél hülyébb kérdéseket, amíg ki nem nyír.)
Amúgy a r.bancozás(amennyiben nem vagy az) nem megalázó? Nem becsmérlő? Mert ha az a szeretet jele nálad, akkor a becsmérlő válaszolók is szeretnek ugye, a te logikád alapján 🤷🏼♀️
Hagyjad már! 🤣Sötét mint az éjszaka. Még hogy pszichológia..... Agyilag 15 éves szinten sincs. Tapasztalatilag meg mínusz, de azért előadja itt a nagyon ókos lényt.
Ugye egy unatkozó troll vagy? A pasid még mindig flrebszik melletted? A gyerek, a leendő esküvő sem változtatta meg még mindig? 🤭Nos kb. ezen a szinten vagy, mint ez a troll. Ugyanilyen vehemenciával szórakoztatja hónapok óta a gyakorit meg saját magát. 🤣🤣🤣Mindig kitalálsz valami új témát? Várjuk a következőt kiscsillag. 👏Csá bébi.
#93! Az a baj, hogy én attól félek, nem troll, és létezik ennyire ostoba nő 😭
Az nyilvánvaló, hogy a pszichológiához annyi köze van, hogy kiváló páciens lenne. Mármint egy olyan pszichológusnak, akinek jó a kudarctűrő képessége, mert ennél javulás nem várható, az biztos.
Az tény, hogy vannak ilyen ostoba nők. De ez csak egy unatkozó troll, nagy valószínűséggel az, akit említettem. Ez az újabb sztorija, mert a másikra már nem ugranak neki.Pff...pedig micsoda folytatásos brazil szappan opera volt az is. 🤦♀️Ott is szereti szerinte a pasija, de azért folyamatosan félrebszik mellette, de a lényeg, hogy szerinte szereti, és majd idővel meg is tud változni, ha meglátja a közös gyereket. Valahol olvasta, hogy 20 millió emberből egy megváltozott, és így az ő pasija is tud majd változni. Sőt, már nem is csalja az ő elképzelése alapján. Na igen, amiről nem tud az nem fáj.
#95! Igen, azt is olvastam. De én azt is simán sötét nőnek képzelem 😂
Jó, lehet, naiv vagyok, de én sajnos az életben is találkoztam ilyen ostobákkal.
A bojler lehet engem is érdekelne. Még jó, hogy benéztem ide meglesni a dráma queen legújabb epizódját 😏
Amúgy én is ezzel nyugtatom magam, hogy csak egy troll de közben igazad van #95, léteznek ennyire ostoba nők, hajjajj...
#96! Hé, várj, a bojlerre én is pályázom, de nem árulta el, hogy végülis milyen😕
#94! Figyelj már, lehet, hogy ez tényleg troll? Találtam egy tök más kérdést, de szerintem baromira hasonló a stílus. Lehet, tényleg új témát talált és mind ő gyártja?🤔
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
98
Bár a 94-esnek írtad, ez a kérdés nekem is szemet szúrt, csodálkoztam is, hogy csak nekem gyanús a stílus? 🧐
96 vagyok
#99! Vagy kiderült, hogy a csodapasija mégse annyira csodapasi és megcsalást lehetővé tevő munkahelyén huncutkodik 2 csillaglehozás között😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!