Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar valaki olyannal járni akit kritizál, nem tetszik neki belsőleg, rossz embernek nézi, miért nem lép le az ilyen? És ha a másik szakít, akkor minek könyörgi magát vissza?
Nagyon értetlen vagy. Csak szerinted görcsöl, valójában nem. Az csak színjáték neked.
Menjünk sorban. Mi jót tesz neked? Vagdosás. 15 voltam, amikor nyári munkán egy kollégám teátrálisan megvagdosta magát, mert "nem jártam vele". Szerinted ebből azt vontam le, hogy szeret? Ugyan már! 15 évesen is több eszem volt, mint most neked. Nem is ismert. A figyelemért tette és hogy manipuláljon. Mire kéne gondolnod, ha ilyet tesz? A mosogatásra? Akár. A srácnak bekötötték a kezét, az élet ment tovább. Nem mentem hozzá ezért feleségül 😂(Természetesen megkérte a kezem, ugyanolyan komolysággal, mint a te exeid.) Azt fogd fel, ez a vagdosás csak egy eszköz, hogy elérje, amit akar, semmi több. A pszichopatáknak amúgy is magasabb a fájdalomküszöbe, nekik ez semmi. Szerencsétlenségemre 20+ év múlva összefutottunk a sráccal. Ő ismert meg, és fárasztott újra. Jelentem, köszöni szépen jól van. Nem pusztult bele abba, hogy nem lettem az övé. 🤣Továbbra is látszik, hogy mentális beteg, valószínűleg azóta másokat boldogít.
Vagyont rád írat. Gondolom, ezt mondta, de még nem íratott rád semmit, szóval hagyjuk is.
Eltart. Igen, a bűnözői pénzéből, hogy függjél tőle, kiszolgáltatott legyél neki. Ez minden bántalmazóval jár, köze nincs a szerelemhez.
A csillagokat nem hozta le, a helyükön vannak.
Mindenkinek neki megy, ha meg kell védeni. (Meg ha nem, akkor is.) Jó ürügy vagy, hogy kiélhesse az agresszióját.
Elvisz bárhová. Ahol félelemben tarthat. Mint már írtad, félsz is. (Okkal.) Tényleg nagyon szerelmes, minden jel arra mutat😂
Tessék, most róla írtam, nem rólad, remélem örülsz.
Ő valoban fél retteg hogy csalnám. Nem bunkózasbol állít ilyeneket. Valóban valodi fóbiái. A hite.
Nem élvezem. Hanem nem konnyu nekem sem leválni. Nem vagyok egy érzéketlen gép.
Azok lépnek csak le érzelmek nélkul lesz.rva a masikat akik soha nem is szerették a másikat.
33
- a vagdosás nem szinjáték volt, hanem felreértesbol eredt! Én vádolgatásrol beszéltem neki, hogy hogy esne neked, adj vissza mindent magadnak amit nekem adsz. Vádolgasd magad. Erre ő, ha neked ez kell hogy szúrjam le magam vagdossam magam, érted azt is! Ha en bármire kerem ő barmit. Ha nekem ház kell tesz alám. Ha nekem az kell hogy eltartson eltart. Ha nekem az kell hogy nekimenjen 10 másiknak nekimegy. Ha nekem aranyak kellenek holnap mehetunk ékszerézhez.
Stb stb
Nem ongyilkossagi jelenet volt!
-pszichologus szerint NEM mentális beteg, abszolut tudatos es racionalis!
-mindent bizonyit azonnal ha kérem. Azért nem iratott ram semmit es nem vett el mert en magam nem megyek be vele az ügyvédhez se meg az anyakonyvvezetőhöz se! De már azt is mondta hogy elrabol inkább es ugy vesz akkor el.
- abszolut legálisan dolgozik elismert megbecsult es elég magas pozocíoban is van. Nem bűnöző.
- eltartast azert mondja mert már MINDENT mond. Ami nekem kedvezne. Szereti nagyon ha egy nő önállo alapbol amugy. A penzzel jol bánik. Nem eltartos tipus. De ha NEKEM ez kellene akkor ezt is megkapom mert van neki annyi.
Mindenben az ÉN ÉRDEKEM nézi a legkulonbözőbb dolgokat bármit is megtesz nemcsak mond.
- nem fél nem tart semmitol.
A gyk nem szakember. Ennyit meg erről.
Nem egy beteg nyálfolyós idióta aki véletlen kiabal fel alá valami folyosón.
Minden egyes szava tette kiszámitott esetleg tervezett és teljesen tudatos.
Az elveit meggyőződéssel valja.
Ezek amugy minden pillanatban latszanak is.
Egy egy balhé esetén is mikor ki van borulva, de érdekes, de teljes biztonsaggal és tökéletesen vezet akkor is abszolut higgadtan.
Miközben ordít.
Millio egyéb ilyen van.
Valahol mindig viccesnek tartom, amikor emberek elkezdik osztani, kinek mekkora baj van a fejében, miközben odáig jutunk, hogy "csúnyán bánik veled, akkor nem szeret". Nem rosszindulatból mondom, de ez azért elég leegyszerűsítő.
Én is voltam nem egyszer f*szkalap a feleségemmel, mert rengeteg bizonytalanságom, komplexusom volt gyerekkoromból. Nagyon bánom, de akkor ennyire tellett. Ettől én még nagyon szerettem és szeretem, és törekedtem is arra, hogy jó dolgokat tegyek neki, mégis csomószor bántottam meg.
Szeret, csak féltékeny.
Aki nem szeret azt leirtam mar milyen. De neked javaslom inkabb a googlet már.
A gyk n is vannak olyanok akik pl megcsalást bocsajtanak meg. Sima atlagos választ vártam volna csak.
Hogy mi visz rá ilyenekre embereket. Ehhez nem kell szakember eleg a gyk
Szakemberekkel azért sokkal magasabb kaliberű dolgorol lehet beszelgetni mint ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!