Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar valaki olyannal járni akit kritizál, nem tetszik neki belsőleg, rossz embernek nézi, miért nem lép le az ilyen? És ha a másik szakít, akkor minek könyörgi magát vissza?
Szószerint vért izzad már ugy ki van készülve idegileg hogy késeli magát. Hogy értem ezt is megteszi ha kell. Bármit a világon ő megtesz. Vagyont rámírat. Eltart. Csillagokat lehoz. Mindenkinek nekimegy ha meg kell védeni. Elvisz barhova bármikor.
Mondtam neki b+,attol a nézőpontod még nem változik hogy ki vagyok a szemedben!
De engem érdekel hogy mit akarnak egyesek olyantol aki nekik nem felel meg. Miért kötik le magukat olyanhoz?
Mondtam is neki feltunt neked az hogy miattam értem teszel mindent. De te nem vagy boldog? Te görcsölsz a megcsalason mindig? A TE boldogsagod hol van?? Anelkul nem lehet veled lenni. Egy görcs vagy!
Ha másban bízol más miatt nem görcsölsz, ott a boldogságod!
De en kellek senki más stb stb bla bla
Aki nem szeret az kidob lesz.r vaghasznal szexre megy. Nem izzad vért.
Ne kelljen mar ezt magyarazni.
Parkapcsolati tanácsadonál.mar voltam a pszichologus szerint teljesen tudatos es teljesen beszámithato racionalisan es tudatosan csinalja mondja amiket tesz vagy mond. Nem mentalisan zavart. Nagyon is tudatos.
Olyan dolgokat tesz igen mindig ami nekem jo.
A vagdosas is ugy jött egy felreértésbol csak amugy.
"Amikor valakit szeretsz, olyan dolgot teszel, ami NEKI jó. "
Nem tudom olvastad e a 13.kommente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!