Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért akar valaki olyannal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar valaki olyannal járni akit kritizál, nem tetszik neki belsőleg, rossz embernek nézi, miért nem lép le az ilyen? És ha a másik szakít, akkor minek könyörgi magát vissza?

Figyelt kérdés
És miért akar házasságot?

2022. júl. 5. 10:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/101 anonim ***** válasza:
100%
És az a legszebb, hogy màsok logikàtlan cselekedetein gondolkodsz, de a sajátodon viszont nem gondolkozol el. Neked pl. mi szükséged van arra, hogy rájöjj ennek a faszinak a motivációjára, ahelyett, hogy végleg kiiktasd az életedből? Mit akarsz ettől? Oké, nem vagy érzéketlen, de nálad is van probléma, hogy nem megy az elválás ettől a lénytől. Előbb ennek kéne utána járni, hogy mi az oka.Mi okozza ezt a nem normális függésed tőle.
2022. júl. 5. 14:10
 42/101 A kérdező kommentje:

Nem önismereti a kérdés. Ha az kell, akkor írok ki önismeretit.

Magamban más dolgok érdekelnek.

A pasik egyik ilyen masik olyan hamradik amolyan. Egy oarkapcsolat ilyen masik olyan harmadik amolyan. Önismerettel kapcsolatban engem leginkább a pénz érdekel jelenleg és hogy ahhoz ki tudjam magambol a maximumot hozni.

Ebben már rengeteget fejlodtem nagyon fontos a vegzettségek mellett a karrierhez is az önhit önbizalom, hogy higyj magadban vagy ne hidd azt hogy feletted áll aki feletted áll. Mert valójában te is állhatnál felette..valójában én már azt el tudtam érni, hogy olyanban vannak sikereim amiket SAJÁT MAGAMROL nem hittem el soha hogy menne. Sajat magam is felülírtam már magam előtt.

Az exem vezető. Rengeteget tanulok tőle is tudtom nélkul is. A meglátásai, hozzáállás, elvei, hite, hogyan csinálja, hogyan illeszkedik be, hogyan manipulál, hogyan ér el célokat, miért elismert, miert csicskulnak neki, miért imádják.

Egy másik ember egész személyisege jóforman egy kincsesbánya.

A kapcsolataimban az első nekem az hogy egyáltalán kemiát érezzek. Ez nálam olyan ritka hogy szinte hihetetlen ha vki etszik ha vkit akarok egyáltalán. Ezzel is kuzdok. Illetve próbáltam már ezt elkutdeni megalkudni kemia nelkul lenni kapcsolatban hogy talan majd kesobb biztos szerelmes leszek vagy valami. Elvégre regen a szulők döntöttek a házassagokrol is es megszerették egymast a felek. Na nálam ez nem jott be. 1 ev után nemhogy nem megszerettem a rendes jo páromat hanem elkezdtem még undorodni is tole. Na ott feladtam.

Vagy pl a kemián tul szuksegem van a rajongasra is. Ez ad olyan biutonsagértetet sak hogy nem fog megcsalni elhagyni kitart. Nem felvallrol kezel ha kell meg is hal értem.

Nem ad biztonsagerzetet ad aki megcsak fel se hív, randin mégcsak nem is fizet, lekelezel felvallrol vesz nincs benne TŰZ.

2022. júl. 5. 14:26
 43/101 A kérdező kommentje:
*ha valaki tetszik
2022. júl. 5. 14:27
 44/101 A kérdező kommentje:
Es abban igazam.is van hogy aki rajongassal.imád azok valoban kitartóak hűek, akiknek az istennő vagyok, azok MINDIG mellettem állnak.
2022. júl. 5. 14:29
 45/101 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi, akkor pont megfelelő neked. Szeret, de azért lenéz, féltékeny mint a franc, vagdossa magát, meg is halna érted, ugye van benne tűz. Istennője vagy, hiszen el is tart, ha kell, meg el is rabolna, hogy elvegyen. Na meg magas pozícióban dolgozó idióta, mint a legtöbb ilyen selejtes fazon. Megvan az igazi, akkor mi a kérdés? Ő nem unalmas, rendes pár. Kémia is megvan részedről. Minden 👌.
2022. júl. 5. 14:42
 46/101 A kérdező kommentje:
Az elejét nem olvastad gondolom. Nem farasztom magam mar önismétlésekkel. Nem nem felel meg amig a fóbiáinak hisz.
2022. júl. 5. 14:49
 47/101 A kérdező kommentje:
"De mondtam neki a fantom fóbiáiddal nem tudok és már nem is akarok harcolni."
2022. júl. 5. 14:52
 48/101 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tovább kell lépni. A fóbiáitól úgysem fogod megszabadítani, hiába töprengsz rajta évekig.
2022. júl. 5. 14:57
 49/101 A kérdező kommentje:

Ezt már tudom. Én már feladtam. Soha nem fog nekem hinni.(persze azt mondja de lezárta nem vádol, csak menjek már vissza hozzá. Aha persze. Na ebben meg már én nem hiszek.)

A kérdés is csak utólagos.

Meg magamban is próbálok leszakadni.

Ugyanis hatalmas veszteségnek élem meg. Mert mindent kaptam tőle amit csak akartam az egesz vilagon, a legvadabb álmaim is teljesíti.

De fóbiás😭

2022. júl. 5. 15:15
 50/101 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy neked tök mindegy, hogy itt nyígsz, vagy a pszichológusnak, úgyse megy át semmi. Pont úgy nem érted azt se, amit a pszichológus mond, mint, amit a válaszolók. (Amúgy honnan tudod, hogy nincsenek itt pszichológusok?) Én mondjuk nem vagyok az, bár tanultam, ötösre szigorlatoztam belőle, de a testvérem például az, és ő is gyakorizik. Betegségedből adódik, hogy különlegesnek képzeld magad, de az van, hogy a kapcsolatodban elfoglalt helyed, a reakcióid, mind teljesen tipikusak. Pont úgy viselkedsz, mint egy bántalmazó kapcsolatban élő személyiségzavaros ember. Ez minden pszichológus számára nyilvánvaló. Ha felvett volna komoly teszteket veletek, egy pszichológus se mondana ilyet, hogy nincs mentális zavarotok. (Gondolom, ilyen nem történt, párterapeutát említettél, akinek nem is dolga amúgy.)

Azt se veszed észre, hogy össze -vissza beszélsz. Egyik pillanatban leírod, hogy meg akar változni ÉRTED, de nem tud, a másikban meg arról győzködsz, hogy minden cselekedete tudatos, a pszichológus is megmondta. Nos, ilyen nincs. Tudatos viselkedésen minden egészséges ember tud változtatni, HA AKAR. Ha a viselkedésével bántja azt, akit szeret, akkor változtat. Szóval hiába is győzködöd magad, az, hogy ő egészséges, szeret téged, tudatosan cselekszik, és nem tud változtatni, így egyben nem lehetséges. Rád bízom, melyiket hazudod magadnak, de mind nem lehet igaz.

Az is árulkodó egyébként, hogy róla veszel példát, hogy "csicskulnak be neki mások". Elmondanám, hogy egészséges embernek nincs olyan elvárása, hogy "becsicskuljanak neki", akkor se, ha vezető. Ez is a mentális betegekre jellemző, amilyen te is vagy, nem véletlenül akarod ellesni tőle.

2022. júl. 5. 15:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!