Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért akar valaki olyannal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar valaki olyannal járni akit kritizál, nem tetszik neki belsőleg, rossz embernek nézi, miért nem lép le az ilyen? És ha a másik szakít, akkor minek könyörgi magát vissza?

Figyelt kérdés
És miért akar házasságot?

2022. júl. 5. 10:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/101 A kérdező kommentje:

A kérdés az miert akar valaki azzal lenni aki neki nem felel meg.

Valoszinu a 9.nél a pont.

Családi minta nála, a holtomiglan együtt, tüzön vizen át is.

A házasság meg az örökké, legyen BÁRMI, akkor is együtt.

Kizárólag hosszu tavu kapcsolatai voltak eddigis.

Tipikus mottói, mindent megoldunk, együtt erősebbek leszünk, mindent leküzdünk.

De mondtam neki a fantom fóbiáiddal nem tudok és már nem is akarok harcolni. Nem letező dolgok ellen (megcsaltam más kell r.banc vagyok stb) jóformán kreált "szellemek" ellen küzdünk az agyadban. Nem tűnik fel?

Es akkor megint jönnek ezek a körmondatok töle hogy ezek azert vannak csak mert nem vagyok vele. De ez nem igy van. Ha vele vagyok is, fóbiás. Ha vele vagyok meg azt mindja én nem mutatom ki az érzelmeim, én nem nyujtok biztonsagot. Ez sem igy van. Ha fejen allok sem hisz nekem.

Én részemről feladtam elengedtem.

De ő nem. Ragaszkodik a rosszhoz, a számára r.banchoz, aki kicsinálja. Akkor a csaladi minta talán. A holtomiglan "effekt".

2022. júl. 5. 12:41
 22/101 A kérdező kommentje:

Az amugy miert van a gyk-n ha egy masik ember fejével szeretnék gondolkodni, egy másik embert megérteni, "elemezni", visszaforgatják rám hogy en mit akarok, nekem mi a jo en mit tűrök mit nem, én milyen vagyok vagy milyen nem.

Mindenki csak amolyan egocentrikusan gondolkodik hogy a párja(egy masik ember) motivácioi ambicioi, háttertörténete, gondolkodása nem érdeklik csak önmaga, hogy neki tetszik e az vagy nem?

Engem érdekelnek az emberek gondolkodásai, pláne ha az a páromé, vagy bármilyen hozzámtartozóé.

Az exeimet is ugy ismerem mint a tenyeremet.

2022. júl. 5. 12:47
 23/101 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, de az biztos, hogy nagyon ráérsz idiótákat elemezgetni.
2022. júl. 5. 12:55
 24/101 A kérdező kommentje:

Ha nézel egy filmet rajta van a fokuszod. Nem?

Ha elottem vagdossa vki magát akkor a mosogatáson kéne gondolkodjak szerinted?

2022. júl. 5. 12:57
 25/101 A kérdező kommentje:

Ez az ember máe szinte belepusztil abba hogy nem kap meg egy olyat aki idegileg kicsinalja mert az ő hite szerint egy r.banc.

Igen, elgondolkodtat.

Rengeteg pasi sír r.bancok után. Akik viszont valoban meg is csalták őket.

2022. júl. 5. 12:59
 26/101 A kérdező kommentje:

Sőt. Nők is sírnak olyanok utan, akik aljas gerinctelen férgek voltak.

Ennek a logikája nem jön nekem át!

2022. júl. 5. 13:01
 27/101 anonim ***** válasza:
91%
Mondom, hogy nagyon ráérsz(mondjuk most én is). Miért keresel ott logikát, ahol sosem volt, és nem is lesz?Te szeretnéd megmenteni őket önmaguktól? Ez lehetetlen vállalkozás. 😀
2022. júl. 5. 13:07
 28/101 anonim ***** válasza:
100%

Amit te oldalakon keresztül naponta leírsz, az nem szeretet. A pasid nárcisztikus, bipoláris vagy borderline, vagy bármilyen személyiségzavarban szenvedő elmeroggyant. Te ahelyett, hogy kilépnél és megszabadulnál, inkább szenvedsz. Ne gyere azzal, hogy ha elhagyod megöli magát,ezek mind ilyenek. Fenyegetőznek, és ha megteszi akkor mi van? De nem fogja megtenni, csak színjaték az egész. Mi az hogy késeli magát és te még vele vagy? Egyszer majd beléd fogja vágni a kést, vagy erre nem gondoltál még?

Nem kell őt megmenteni, inkább menj el pszihológushoz, mert én és sok válaszoló is úgy látja, hogy rád férne egy jó hosszú terápia.

Kiírsz 100 kérdést, azokra érkező válaszokat is kimagyarázod. Szépen leírom neked, a szeretet nem ilyen, meg sem közelíti a szeretet érzését, inkább az őrület határán vagytok már mindketten.

2022. júl. 5. 13:10
 29/101 A kérdező kommentje:

De szeret.

Aki nem szeret, az nem ilyen.

Az nem küzd nem harcol nem könyörög, az 2 szalmaszálat se tesz meg a párjáért, az nem akar házasodni gyereket semmit nem akar. Max szexig hülyít valakit, es ennyi.

Párkapcsolati tanácsadonal pszichologus voltam, irtam!!(ugy utálok mindent duplan triplan irni). Mindenki normalis szakmai diagnosztika szerint.

A páromra is ezt mondják hogy TUDATOS racionalis dönteseket hoz. Nem beteg és egyaltalán semmifele mentális zavara sincs, személyiségzavara sincs. Teljesen tudja mit csinal tesz mond mit nem. Nem narcisztikus. A késelést nem maga miatt tette, hanem értem, felreértésből volt. Ezt is irtam. Csak hosszu lenne leírni az egészet.

2022. júl. 5. 13:19
 30/101 A kérdező kommentje:

27 ujra egy kompetens valasz vegre.

Nem akarom megmenteni mivel nem tudok megmenteni. Meg terezanya sem akarok lenni. A pszichologus is mondott ilyesmit, hogy neki sem feladata a megmentés. Illetve nem az a feladata. Errol mesélt is, de az is hosszu.

Azert érdekel a motivációja mert engem érint.

Miért izzadnak vért egyesek számukra egy rossz emberért.

2022. júl. 5. 13:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!