Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar valaki olyannal járni akit kritizál, nem tetszik neki belsőleg, rossz embernek nézi, miért nem lép le az ilyen? És ha a másik szakít, akkor minek könyörgi magát vissza?
Nem erzem magam kulonlegesnek.
Irtam is hogy vannak ferdiak akik eleve ugy indítanak hogy egy kavéra is sajnalják tőlem egy randin🤣 semmi kulonkegesség nincs.
Hanem az exem el hal küzd itt értem ugy, hogy amugy egy r.bancnak tart. Errol szol a kérdés is.
Bocs már hogy en meg nem tartom magam annak, es inkabb lelépek.
Nem elvárás a csicskulás ez egy kiragadott szó volt sak a felsorolasbol. Az hogy miert ezt ragadtad ki teged jelle.ez es nem engem.
Ő akar változni, de nem tud. Nincs benne erre képesség. A fóbiáit képtelen lekuzdeni. Harcolt már önmaga ellen ember feletti erőkkel is, én már kiismertem annyira hogy nem az itt a gond hogy nem akarna hanem nem képes arra ha belepusztul is kattogni fog az agya. Tik tak tik tak tiktak hol vagyok mit csinalok miert nem veszem fel a telefont miert vettem fel egybol miert csak sokara vettem fel.miert vagyok kikapcsolva miert mostam hajat miert lakkoztam ki a körmöm.
Kuzdott probált már ezek ellen tenni, de az agya tovabbra is tik tak tik tak..
53 nem vagyok vele lassan 1 honapja talán, hogy szemelyesen nem is latott.
Kb az őrület szintjén van már idegileg.
Ezt is irtam asszem az elején hogy a saját bőrén tapasztalja mi az nálam hogy nem, mi az amikor valakit kizárok, hogy nem kap meg meg az sem akire kémia alapon amugy vágyom, aki iránt érzek, ha kell leküzdöm a saját gyarló vágyaimat is, és még ebbol sem áll neki ossze hogy nem fekszem ossze barkivel, nem vagy r.banc.
Pont neki bizonyitok pedig a saját bőrén érzi és az perzseli égeti és kinozza. Es megsem fogja fel.
Vert izzad hogy megkapjon, es akkor ő r.bancoz engem??
Inkább ő győzködött itt bennünket, hogy mennyire szereti a csávója annak ellenére, hogy minden ri.bancnak elhordja.
Viszont legalább kiderült így a végére, hogy a pasas egzisztenciája, meg a mindent is megkap tőle érdekli igazán, de hát "fóbiás" (szerintem csak idióta)a drága, így meg már még se nem jó választás. Kérdezőnk szembesült azzal, hogy senki és semmi sem tökéletes. Viszont nem tud róla leválni. Ennek érdekes lehetne a pszichológiai háttere, de annyira meg már a francot sem érdekli, hogy a csaj mitől is lett ennyire defektes. Szerintem nagyon összeillő páros. A fejükben nagyobb káosz van, mint Ukrajnában, pedig az se semmi.
Aik emn szereti a masikat az 2 szalmaszálat nem tesz a masikert keresztbe. Ő meg az eletét is adná értem ha kell.
Aki nem szereti a párját az csalja elhagyja meg stb.
Jelen esetben féltékenységrol van szo. Amivel nem lehet élni.
Es nem arrol, hogy szeret nem szeretne.
Mutassak pár ferfit milyen az amikor nem szerelmesek?
Jobbat tudok. Kérdezzetek meg a gyk-n.:)
Mit nyújtasz a parodnak ha nem szereted?
Elveszed felesegul?
Eltartod?
Gyereket csinalsz neki?
Vele akarsz élni?
Hű vagy hozzá?
Kuzdesz érte utolsó vérig?
Meghalnál érte?
Neki adnád az életed?
Rákoltenéd mindened?
Betennéd jo munkahelyre?
Vinnéd a haverokhoz kapcsolatrendszereidbe?
Vinnéd a szuleidhez?
Szerelmet vallanál neki egy nap százszor is?
Soroljam?
Szerinted meglehet győzni bármiről? A kérdésem őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!