Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért akar valaki olyannal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar valaki olyannal járni akit kritizál, nem tetszik neki belsőleg, rossz embernek nézi, miért nem lép le az ilyen? És ha a másik szakít, akkor minek könyörgi magát vissza?

Figyelt kérdés
És miért akar házasságot?

2022. júl. 5. 10:26
 61/101 A kérdező kommentje:
Van valamelyikre igen válasz?
2022. júl. 5. 16:14
 62/101 anonim ***** válasza:
31%
#60, nem tudom, de én nem ezt kérdeztem.
2022. júl. 5. 16:16
 63/101 A kérdező kommentje:

Jo. Miert akartok arrol győzködni hogy nem szeret?

Aki nem szeret az ott kezdodik hogy fel se hiv, randin nem fizet, benzinpenzt kér, talonokat tart, csal, hazudik, lelép, kihasznál, szexre megy, ignorál, lesz.r, 2 percet is sajnál rám az életéből, lenéz, nem vállal fel, es nem az exemnél kezdodik aki kb beleőrül csak abba is, hogy nem lát.

2022. júl. 5. 16:18
 64/101 anonim ***** válasza:
74%
#63, tényleg olyan k*va nehéz kérdést tettem fel?
2022. júl. 5. 16:19
 65/101 A kérdező kommentje:

Nem az egzisztenciaja erdekelt akkor sem mikor osszejottunk. Nem is tudtam rola:)

Irtam valahol nalam a kemia az első ami ritka hogy nalam van, aztán meg a biztonságérzés a 2.hogy nem hasznal ki csal meg hagy el stb

Ezekre épitkezem ezek az alapok.

2022. júl. 5. 16:20
 66/101 A kérdező kommentje:
Ja és az érzelmek hogy vannak neki. Kemiaval parhuzam.
2022. júl. 5. 16:22
 67/101 A kérdező kommentje:

65#

51.kérdésre gondolsz?

2022. júl. 5. 16:25
 68/101 anonim ***** válasza:
100%

Sok boldogságot. 👌Nem is értem eddig mi is volt a probléma? Szeret, igaz néha rbncnak tart, becsicskít másokat, olykor vagdossa magát,meghalna érted, féltékeny, mindent megad neked, de azért szeret, tökéletes pár. Akkor? Szeresd így ahogy van. Problem solved.

2022. júl. 5. 16:26
 69/101 A kérdező kommentje:

En szeretem. Szeretjük egymást. De attól még "kapa". Ez NEM kérdés.

A kérdes az hogy az addig oké hogy en itt szerelmi bánatosan p.csogva próbalok leválni, ami megyeget is, de ő.miert nem fordit hátat egyszeruen. Minek neki egy (szerinte)r.banc aki csak kicsinalja?

Mert en tudom hogy nekem nem kell egy fóbiás, ezért en ki is lépek!en egyertelmu vagyok.

2022. júl. 5. 16:33
 70/101 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj kislány, utoljára teszek egy kísérletet arra, hogy olyat tegyél, amit nem szoktál. Kezdj el NORMÁLIS ÉSSZEL gondolkodni. Nos, te nem érted, miért akar a pasi, aki r.bancnak tart, igaz? Mi leírjuk, nem téged akar, csak egy lábtörlőt, aki történetesen te vagy. Te nem hiszed el. Akkor levezetem neked.

R.banc vagy? Azt mondod, nem. Úgy viselkedsz, mint egy r.banc? Azt mondod nem. Mi következik ebből? Nem te váltod ki belőle, hogy r.bancnak tartson. Attól függetlenül tart annak, hogy bármit tettél volna. Tehát, mivel nem kell kiváltó ok, a semmi alapján tartaná bármelyik nőt r.bancnak. A nők erre adott reakciójától függ, hogy mit tesz. Egy normális nő se kezdené el elemezgetni, hogy a, miért tart r.bancnak, ha nem vagyok az, b, miért akar velem lenni, ha annak tart, kivéve te. Mindenki magának tenné fel a kérdést: Akarok én együtt lenni azzal, aki r.bancnak tart? NEM. Tehát megszakítja vele a kapcsolatot, nem veszi fel a hívását, él boldogan nélküle. Mivel egyedül te tűröd ezt neki, azért csinál belőled lábtörlőt, nem másból. Mert másból NEM TUD! Nem azért, mert szerelmes beléd.

2022. júl. 5. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!