Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kamaszkori szerelmem 40 felé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamaszkori szerelmem 40 felé is kisért. Hogy jöhetnék vele össze ? SAjnos családja van.

Figyelt kérdés
2022. jún. 1. 15:49
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

39, köszönöm, hogy ezt többedik alkalommal is elmondtad. Szinte már mantrázod nekem, annyiszor irod le, hogy ha esetleg némi esély lenne a közeljövőben a dologra, akkor is elvedd a másik ember hitét abban a kis lehetőségben. Gondolom, nem úgy alakult az életed, ahogy akartad volna, nincsenek sikerélményeid és ezért érzed szükségét annak, hogy mindenáron lehúzz valakit. Az al egfurább a kommentjeidben, hogy minden reakciómra válaszolsz, mintha szuggerálni akarnád, hogy nehogy nekem esetleg sikerüljön, ha már neked semmi nem sikerült az életben. Én ezt vettem ki a támadó szavaidból.

Teljesen nyilvánvaló előttem is, hogy ez a jelenben egy puszta délibáb, ezzel együtt pl. egyáltalán nem értem, hogy ha esetleg rászánnám magam, hogy megkeressem egyszer ezt az embert, miért kötöd te és a másik kommentelő az ebet a karóhoz, hogy márpedig semmi nem lenne és hogy régen sem akart tőlem semmit, mint ahogy msot se. Hisz azt se tudjátok, k iez az ember.

Tanácsért jön az ember a gyakorira, vagy azért, hogy konstruktiv nézőpontot találjon a peoblémáira, de legtöbbször lehúzzák egymástaz emberek.

Engem ez zavar, hogy direkt jó sokszor leirjátok, hogy nem érdeklem, régen se érdekelltem (talán ez a legbicskanyitogatóbb megjegyzés)..stb. Kivánok nektek hasonló cimborákat az életben. Ha segitségért fordultok hozzájuk, mert nem tudtok valamit megoldani, majd jól lehúznak és falhoz állitanak, hogy ettől érezzétek "jobban" magatokat.

2022. jún. 4. 11:32
 42/44 A kérdező kommentje:
Egyébknét felmerült bennem ,h 39 és 40 lehet ugyanat a kommentelő két accounttal.
2022. jún. 4. 11:33
 43/44 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem, hogy feltételezem, a frusztrációtokban benne vannak a ti magánéleti kudarcaitok is, tehát ha titeket anno nem akart valaki/otthagyott/nem érdekeltétek, akkor jólesik az egótoknak, hogy most rám is dobálhatjátok, hogy régen sem érdekeltem ezt az embert. Nevetséges..
2022. jún. 4. 11:35
 44/44 anonim ***** válasza:

Nem tudok elszakadni rólad

Bocsika, tuti össze fog jönni , hiszen 20 éve folyamatosan összejön, ne foglalkozz senkivel, én is azt mondom hogy az összes "pszichológus hülye" , majd a kövi 40 évben biztos összejön 😆

2022. jún. 4. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!