Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamaszkori szerelmem 40 felé is kisért. Hogy jöhetnék vele össze ? SAjnos családja van.
"Abban viszont biztos lehetsz, hogy nagyon kevés közös dolog van bennetek, 20-25 év borzasztóan sok idő, és ezalatt mindketten változtatok!"
Ezt miből gondolod ? Te miért vagy benne ennyire biztos ? Nem irom le a sztorit, mert amit elmondok, abba is csak belekötsz.
Én nem szeretnék semmibe sem belekötni, csak segíteni. Kérdéseket azért teszek fel, hogy értsem, hogy mi miatt fontos ő annyira! Egyébként eddig meg voltam győződve, hogy férfi vagy, ők szoktak ilyesmibe beleragadni, de most olvasom, hogy nem cáfoltad meg azt, aki nőnek gondolt.
Azért vagyok biztos benne, hogy 20-25 év alatt mindenki változik, mert ilyen az élet, magamon, és minden körülöttem lévőn látom és érzem, ez egy generációnyi különbség, végtelen mennyiségű élettapasztalattal. Nekem is van tinikori szerelmem, 19 éve nem láttam, nem beszéltem vele, néha ránézek FB-on, hát bevallom, még csak vonzónak sem látom, beszélgetni meg biztosan nem tudnánk már miről. Ennyi idő után is érdekel igen, évente 1-2x 0,5 percre.
Empatikus ember vagyok ?
Jobban mint hinnèd.
Nem az a baj hogy mèly nyomot hagy az első szerelem, hanem az hogy beleragadtál ebbe az állapotba, érted?
Megállt az érzelmi életed felett az idő. Hazudozol magadnak, àlomvilàgban élsz , olyan dolgok között teremssz összefüggéseket amik között nincs/és nem létezett , bemagyaràzod magadnak hogy ez két oldalú dolog volt.
De hát ott van a kulcs mondatod - "nem segített a pszichológus"
Olyan vagy ezzel a """kapcsolattal""" ( ez nem kapcsolat , ez egy alomkèp ) mint egy heroinista , aki nem tud , és nem is akar leàllni a cuccról, és megvan a rögeszmèje is ,hogy a herka mennyire jó egy cucc, a szakirodalmat pedig addig pörgeted amíg nem hozod ki belőle , hogy mennyire egészséges, az összes többi információt nem vagy képes elfogadni.
Ha tehetném minden embert meggyógyítani, téged is, de csak egy másik ember vagyok , már most megmondom , hogy arra se leszek képes hogy a szemed felnyissam, csak vesztegetjük veled az időnket.
Pontosan miből szűrted le, hogy hazudozom magamnak, olyan dolgok között teremtek összefüggést, ami nincs és bemagyarázom magamnak, hogy ez kézoldalú dolog volt ?
Őszintén kiváncsi vagyok rá, hogy egy anonim társalgási fórumon ezeket miből vezetted le olyan nagymellénnyel, hogy kijelentő módban KÖZLÖD velem, hogy ezek a tények és kész.
Nekem személy szerint az a véleményem a kommentedből, hogy itt vezeted le a feszültséget ismeretlen emberek kioktatásával és direkt próbálsz egyet rúgni máso kszavaiba, ez egyébként is rendszeres a gyakorin. ELképesztő, hogy miket engednek meg maguknak az emberek.
Én a 20 éve ismert barátaimnak sem szoktam ilyen tanácsot adni, ilyen véleményt nyilvánitani, nem hiszem, hogy beleláthatnék annyira a magánéletébe, ha tanácsot is kér tőlem, hogy közöljem már vele, pl. ohgy a párkapcsoalta biztos nem kétoldalú. Ki vagy te, hogy ezeket közlöd mással ? TÉnyleg érdekel.
Úgy beszélsz velem, ismeretlenül, miután pár mnodatot irtam egy számomra fontos életszakaszról, mintha gyámság alá szoruló elmeháborodott lennék. Ez milyen mentális betegség lehet vajon ?
Természetesen elfogadja az ember a kritikát, a másik véleményét, ha azt kultúráltan tálalja, akkor is ha nem egyezik az álláspontunk, de itt nem erról volt szó.
Szoktál találkozni azzal akiről a kérdés szól? Tartjátok a kapcsolatot?
Vagy nem láttad már évtizedek óta?
Akkor látnék rá halovány esélyt, ha egyébként az elmúlt időszak alatt is tartottátok volna a kapcsolatot, tudnád hogy mi történik vele, milyen a házassága, időnként találkoznátok stb.
De így amit eddig írtál csak egy vágyálomnak tűnik az egész.
37 : nem szoktunk, no contactba léptem elég rég. De ha akarnék találkozhatnék vele soakat, előadóművész többek között, igy ha szeretnék vele találkozni, el kéne járkálnom a fellépéseire.. Persze, számomra is világos, hogy ez egy vágyálom, de az emberiséget is az hajtha előre, hogy a hajszolt vágyálmait megpróbálja valóra váltani.
Kapaszkodni mondjuk nem sok mindenbe lehet perpillanaat, mindenesetre házasságáról annyit lehet tudni, hogy regeteg a balhé és a veszekedés, ami miatt talán nem tart majd örökké. Mivel valamiylen szinten ismert ember lett, egy átlagemberhez képest több információt lehet róla tudni.
#35 voltam , egyszerűen nem tudsz a dolog èrtelmi oldalára fókuszálni, ahogyan az az első gondolatomban már kifejtettem , menthetetlen vagy.
Nem azt mondom hogy nem tudod magad ellátni , csak beragadtàl mint egy bakelit lemez, itt minden leütött karakterèrt kàr, egyszerűen hiányzik a felismerés ebből a nem természetes àllapotból.
Egész egyszerűen semmi racionalitás nincs benned!
Mi van, ha holnap elválik? Ettől pont annyira 0-hoz közelít a valószínűsége, hogy köztetek bármilyen kapcsolat kialakuljon. Ha elég rég nincs kapcsolatotok, akkor régen volt, akkor sem érdekelted, ma, vagy holnap még inkább nem fogod.
Az emberiséget nem csak a vágyálmok hajtják előre, hanem a logikus gondolkodás képessége is, márpedig évtizedekig aki ilyesmibe benne ragad, az ennek híján van.
Menj el egy fellépésére, mond meg neki, hogy a mai napig gondolsz rá, és szeretnéd feleleveníteni a kapcsolatotokat. Hátha a reakciója ráébreszt, hogy kénytelen vagy ezt az eszetlen ötletet elengedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!