Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kamaszkori szerelmem 40 felé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamaszkori szerelmem 40 felé is kisért. Hogy jöhetnék vele össze ? SAjnos családja van.

Figyelt kérdés
2022. jún. 1. 15:49
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:

Nem szerencsés lekötnöd a "szived" ilyenhez

Ne a szenvedést keresd

Hanem legalabb adj eselyt magadnaknes egyedulallokra vetitsd ki

2022. jún. 1. 16:48
 12/44 A kérdező kommentje:

11, próbálok nyitni mások felé. De alapvetően tudom, h össze kéne vele jönnöm, h túllegyek rajta , Mármint hogy túllegyek a hiányérzeten, aztán persze ki tudja , hogy kapcsolatban mi történne.

Egyébként egy sorstársamtól olvastam egy fórumon, hogy nála is az lett a megoldás, h 20 év után összejött vele.

2022. jún. 1. 16:52
 13/44 anonim ***** válasza:
Hány kapcsolatod volt azóta, milyen hosszúak?
2022. jún. 1. 17:00
 14/44 A kérdező kommentje:
Nem olyan sok. De szerelmes nem voltam úgy istenigazából.
2022. jún. 1. 17:08
 15/44 anonim ***** válasza:
76%

#7 voltam

Mondhatnám szépen , is de ez az állapot sajnos nem normális , meg akkor sem ahogyan írtad - más embereknél is találkoztál a jelensèggel.

Keress fel egy jobb pszichológust szerintem, minthogy a saját állapotod (félre)kezeled

2022. jún. 1. 17:27
 16/44 anonim ***** válasza:
0%
Miért gondolom, hogy a nem olyan sok kapcsolat, az a semmit jelenti? Sőt azt is, hogy a kamasz szerelem pont ennyire nem létezett, csak te voltál oda érte, és emiatt ruházod fel egy idealista képpel.
2022. jún. 1. 17:43
 17/44 A kérdező kommentje:
16 : NEM TUDOM, h miért gondolod. De rosszindulatú megjegyzésekre ha nem haragszol ,nem reagálok...Az eredeti kérdés egyébként nem is az volt, ami felé a kommenteddel tereled a témát.
2022. jún. 1. 17:47
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Erre megis milyen valaszt varsz? Likvidald a csaladjat, es akkor ott helyben le is csaphatsz ra? Vagy van valami masik opciod?
2022. jún. 1. 19:02
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

#15 kérdező sajnos te is az a típus vagy aki kizárólag a saját igazságát próbálja itt igazolni.

Ha olyat mondunk amit te nem szeretnél hallani pl: a szomorú valóság , akkor már egyből "rosszindulatú megjegyzésekre ha nem haragszol ,nem reagálok"

De mint szimpatikus gyks a szimpatikus gyksnak Kidolgoztam neked pár lehetősèget hogyan javíthatnàl ezen a helyzeten:

- várd meg amíg szét megy a családja , ez lehet 1-50 év akár

- talàld fel az időutazást

- bizonyos elméletek alapján , léteznek több dimenziók, ha sikerülne olyat találni ahol még szingli akkor hajrá

- klonoztasd: elviekben embert még nem klónoztak , gyakorlatban ki tudja

- keresd meg azt az embert a földön aki leginkább hasonlít rá

- èpits magadnak egy virtuális világot és rakd bele , vagy ha nem futi' VR-re akkor Simsbe is meg tudod ezt tenni

- vegyél egy kutyát és tanítsd be az ember gesztusaira, nevezd is el ugyanúgy

- operaltasd àt magad a párjávà, és turd ki

- gyere össze valamelyik gyerekével és próbáld meg úgy elcsábítani a feleségétől

- Kínabol rendeld meg az életnagyságú szex baba màsàt

- gyere össze valakivel , és farakd addig ameddig a személyisége nem lesz ugyanaz, illetve járj vele addig plasztikai sebèszhez, amíg ki nem hozza belőle a másikat

Remélem ezekkel a tippekkel tudtam segíteni

😆

2022. jún. 1. 20:44
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellettél neki. Ha elválik, lehet, akkor sem kellenél, kben veled lenne. Ez már beteges rögeszme nálad, úgy, hogy nem is ismered valójában. Szoktatok néha találkozni? Hátha kiábrándulnál :D
2022. jún. 2. 07:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!