Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamaszkori szerelmem 40 felé is kisért. Hogy jöhetnék vele össze ? SAjnos családja van.
Nem szerencsés lekötnöd a "szived" ilyenhez
Ne a szenvedést keresd
Hanem legalabb adj eselyt magadnaknes egyedulallokra vetitsd ki
11, próbálok nyitni mások felé. De alapvetően tudom, h össze kéne vele jönnöm, h túllegyek rajta , Mármint hogy túllegyek a hiányérzeten, aztán persze ki tudja , hogy kapcsolatban mi történne.
Egyébként egy sorstársamtól olvastam egy fórumon, hogy nála is az lett a megoldás, h 20 év után összejött vele.
#7 voltam
Mondhatnám szépen , is de ez az állapot sajnos nem normális , meg akkor sem ahogyan írtad - más embereknél is találkoztál a jelensèggel.
Keress fel egy jobb pszichológust szerintem, minthogy a saját állapotod (félre)kezeled
#15 kérdező sajnos te is az a típus vagy aki kizárólag a saját igazságát próbálja itt igazolni.
Ha olyat mondunk amit te nem szeretnél hallani pl: a szomorú valóság , akkor már egyből "rosszindulatú megjegyzésekre ha nem haragszol ,nem reagálok"
De mint szimpatikus gyks a szimpatikus gyksnak Kidolgoztam neked pár lehetősèget hogyan javíthatnàl ezen a helyzeten:
- várd meg amíg szét megy a családja , ez lehet 1-50 év akár
- talàld fel az időutazást
- bizonyos elméletek alapján , léteznek több dimenziók, ha sikerülne olyat találni ahol még szingli akkor hajrá
- klonoztasd: elviekben embert még nem klónoztak , gyakorlatban ki tudja
- keresd meg azt az embert a földön aki leginkább hasonlít rá
- èpits magadnak egy virtuális világot és rakd bele , vagy ha nem futi' VR-re akkor Simsbe is meg tudod ezt tenni
- vegyél egy kutyát és tanítsd be az ember gesztusaira, nevezd is el ugyanúgy
- operaltasd àt magad a párjávà, és turd ki
- gyere össze valamelyik gyerekével és próbáld meg úgy elcsábítani a feleségétől
- Kínabol rendeld meg az életnagyságú szex baba màsàt
- gyere össze valakivel , és farakd addig ameddig a személyisége nem lesz ugyanaz, illetve járj vele addig plasztikai sebèszhez, amíg ki nem hozza belőle a másikat
Remélem ezekkel a tippekkel tudtam segíteni
😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!