Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy szerelmes vagyok meg?
Figyelt kérdés
Baratommal masfel evig voltam egyutt, egy honapja szakitottunk, de mintha semmi nem valtozott volna, voltak napok, amikor nem beszeltunk, es ennyi. Nem birjuk ki egymas nelkul, talalkozgatunk is. Mondtam neki, hogy be kene fejeznunk, mert soha nem fogom tudni elengedni, es o se engem, de mi van ha nem is akarom? 15 eves voltam, amikor osszejottunk, mindent vele eltem meg, o az elso nagy, igazi szerelmem. Egyelire nincs szo arrol, hogy ujra osszejojjunk, viszont mindent tul gondolok, amivel tonkreteszem magamat, es ot is. Hianyzik, es nem birnam ki, ha massal latnam. Nem tudom eldonteni, hogy mit akarok.2021. márc. 29. 20:02
1/1 anonim válasza:
Ha te nem tudod eldönteni, akik szerinted mi hogy döntsünk helyetted? 🤷♂️ Ha szakítani akarsz vele, akkor tiltsd le mindenhonnan és kerüld a társaságát. Ha nem, akkor meg legyetek együtt és szexeljetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!