Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy szerelmes vagyok?
Az a jó benne, hogy nem tudod 😃 csak azt, hogy éppen akkor, amikor ott vagy vele, az nagyon jó. (Viszonzott esetben)
Rajongással nem érdemes összekeverni, ekkor nem is ismered a másikat, csak egy fejedben létező ideálképért rajongsz, amit valamiért megszemélyesítettél valakihez rendelve. De ez hazugság.
És a fellángolással sem keverendő, ami néhány hét után eltűnik.
Nálam volt olyan, hogy 1-1 lányba "szerelmes" voltam. Fél évig, 1-2 évig.
Ha nem láttam nagyon hiányzott, ha otthon voltam folyton rá gondoltam. Hülye érzés volt a hasamban ha megláttam, csodáltam a hangját, nevetését, mosolyát.
Aztán nem ér egy ismerősöm a pofámba vágta, hogy ez csak fellángolás.
Nagyon meglepett.
Leírtam itt a történteket és szinte 90%-ban azt kaptam, hogy ez nem is szerelemes és az ismerősömnek volt igaza.
Fogalmam sincs mi a szerelem akkor.
Én mikor szerelmes voltam, akkor ezeket éreztem.
-folyton rá gondoltam ( nap 24 órájából 20at biztos )
-megláttam megdobbant a szívem
- gyomrom össze rándult, (erre mondják gondolom a pillangó érzetet)
- látni akartam, hallani a hangját és érezni az illatát
- át ölelni, hozzá bújni és csókolgatni
- ha nem láttam egy nap akkor már hiányzott
- folyamatosan a szeme előtt akartam lenni, hogy észre vegyen
- mindent megtettem volna érte
- nem tudtam megmondani pontosan hogy mit szeretek benne.
- minden tetszett benne, a szeme, a mosolya, a teste, a személyisége, a hangja, a nevetése, a bölcsessége. Minden úgy ahogy volt, a maga az ember...
Ilyesmi érzések.
Te szerelmes vagy.
Hát nem tudom... azt sem tudom megmondani, miért érdekel, miért akarom a társaságát. Csak azt tudom, hogy kell, szomjazom rá.
Tehát...kedvelem, mert értelmesnek, tájékozottnak tartom, jó társaság, bírom, ahogy beszél, ahogy mosolyog, ahogy néz, vizslat.
Jó filmeket szeret, tetszik, amiket olvas.
Kicsit fura is. "Van benne valami", amit persze nem tudok megfogalmazni, hogy micsoda. :D
Lehet, hogy összekaptunk párszor, de ekkor sem az van bennem, hogy szidnom kell, hanem hogy beszélni szeretnék vele, tudni mi van vele. Mindig zavarban vagyok, hülyét csinálok magamból. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!