Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem vagyok az útóbbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok az útóbbi pár évben szerelmes?

Figyelt kérdés

Régen még általános suliban vagy középiskolában szinte mindig volt olyan lány akibe szerelmes voltam.

Mindig volt olyan mi tetszett, otthon is rá gondoltam, folyton a fényképeit néztem a neten, próbáltam valahogy megkörnyékezni... stb. stb.

Most meg pár éve, nagyjából amióta dolgozok egyáltamán nem vagyok szerelmes senkibe. Régebben is volt pár hónap amikor nem volt senki aki tetszett, de most már több éve ez van.

Pedig most a tömegközlekedés miatt elés sok jó csajt látok. Egy csomó csaj tetszik is meg be is jönnek, de mikor hazaérek már egyáltalán nem gondolok rájuk.

Az meg, hogy megnézzem a fényképét neten már eszembe se jut.

Egyszerűen nem vagyok szerelmes. Mintha kivették volna belőlem ezt az érzelmet.

Miért lehet ez?

Vagy ez normális egyáltalán?

2020. máj. 10. 00:31
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Azért nem nézelődsz, mert kinőttél a nyálcsorgató kamaszkorból. Majd találkozol egy hús-vér nővel, aki valódi férfi érzelmeket vált ki belőled.

Amiről te beszélsz, az nem volt szerelem, kukkolás, csajozás volt.

Előtted az élet. Sok szerencsét!

2020. máj. 10. 00:39
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, hogy csalódást okozok, de még életedben nem voltál szerelmes. Kamaszkori rajongás volt, a hormonok játéka.
2020. máj. 10. 00:40
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

2-es!

Egyetértek veled.

2020. máj. 10. 00:46
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Amit leírtál, az nem szerelem volt, most pedig azért nem érzed ezt a rajongást, mert felnőttél.
2020. máj. 10. 00:54
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Ismerkedes alatt kialakul a szimpátia abbol meg szerelem. Kezd ismerkedni.
2020. máj. 10. 01:50
 6/7 anonim ***** válasza:
86%

Amit éreztél, az biztosan nem szerelem volt. Az nem ilyen.

Rajongás lehetett, mint ahogyan egyik válaszoló is írta már.

Szóval örülj, hogy ez eltűnt belőled. Így végre lesz lehetőséged megtapasztalni az igazi szerelmet is. 😊

2020. máj. 10. 08:22
 7/7 A kérdező kommentje:

Akkor milyen az igazi szerelem?

Nem az a szerelem amikor vágysz valakire, folyton Ő jár a fejedben, hiányzik ha nincs a közeledben, szomoró vagy ha haragszik rád ..stb. ?

Ha ez nem szerelem, akkor mi az?

Mit kell éreznem ha szerelmes vagyok?

Úgy értem, hogy mit fogok érezni?

2020. máj. 10. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!