Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetek még szerelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek még szerelmes?

Figyelt kérdés
4 hónapja szakított velem az exem, két év után. Én úgy érezem, hogy nekem ő volt az igazi.Igyekszem elengedni ,de így nehéz, hogy a legszerelmesebb pillanatomba hagytak el...Lehetek még valaha szerelmes? Úgy érzem, hogy nem fogok tudni mást szeretni:(( (a szakítás okát nem tudni)

2020. máj. 8. 10:43
 1/6 A kérdező kommentje:
22/L
2020. máj. 8. 10:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 21 évesen voltam utoljára szerelmes, aztán idén lettem megint az 25 évesen. Szóval lehetsz, igen. Akkor is, ha ez most lehetetlennek tűnik.
2020. máj. 8. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
22 évesen, még ott a tojáshéj a fenekeden; ha 50 lennél, akkor is azt mondanám, hogy igen, lehetsz és ha jól választasz párt, leszel is.
2020. máj. 8. 10:55
 4/6 Fruzs33 ***** válasza:
100%

az idő gyógyítja ezt csak be.

Ha túlleszel rajta,akkor simán.

Hagyj időt magadnak,és sok sikert.

2020. máj. 8. 10:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy lehetsz. 99%ban az ember szakitas utan ugy erzi, sosem fogja már ugyanazt erezni senki irant, senki sem fogja tudni szerelemre lobbantani, es az ex volt a tokeletes pár, akinél soha jobbat nem találunk....

Ez teljesen normális érzés, el fog múlni idovel, tudsz majd semlegesen gondolni a kapcsolatodra, belátni a pozitivumait es negativumait is.

Tulleszel rajta, aztan majd ujra erdekelni fognak más pasik, es egyszer csak ujra szerelmes leszel. Rájosz, hogy sokkal jobb is lehet a kapcsolat, mint azt gondoltad /minden kapcsolat más, mindenki mást hoz ki beloled, egymás formáljuk/.

Én elég hamar túltettem magam az elso szakitason /1 eves kapcsolat, 2 honap gyász/, s bár ismerkedtem sokakkal, szerelmes csak 2 év után lettem. Ennek a kapcsolatnak is vege lett /3 hónap/, ez 3 hónapig tartott feldolgoznom. S mikor azt mondtam, hogy kesz, lezártam, 2 napra rá teljesen váratlanul berobbant az életembe a férjem :)

Fel a fejjel!

2020. máj. 8. 13:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem! Soha többé az életben! Soha semmilyen körülmények közt! Az életedet úgy fogod leélni, hogy soha többé nem leszel szerelmes!

Jajj ne hülyéskedj már :) Bármikor lehetsz..

2020. máj. 8. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!