Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamaszkori szerelmem 40 felé is kisért. Hogy jöhetnék vele össze ? SAjnos családja van.
Figyelt kérdés
2022. jún. 1. 15:49
1/44 anonim válasza:
Ha családja van, akkor sehogy. Épp itt az ideje elengedni azt az álomképet, főleg ennyi idő után.
2/44 A kérdező kommentje:
A kérdés lényege, h nem tudom elengedni az álomképet, sőt. Ha elválna esetleg, ti mit tennétek a helyemben ?
2022. jún. 1. 15:58
3/44 anonim válasza:
Semmit nem tennék, akkor sem, ha elválna. Keress inkább egy jó pszichológust!
4/44 anonim válasza:
Azt sem tudod hogy az évek során milyen ember lett belőle. Ha kamaszkorában normális volt, az még nem azt jelenti hogy -ha most valami csoda folytán kapcsolatba kerülnétek- ugyanaz az ember nézne vissza rád. Nem csak külsőleg hanem belső tulajdonságait tekintve is nagyon megváltozhatott.
És mi rá a biztosíték, hogy ha elválna, akkor te kellenél neki?
Próbálj meg keresni valakit aki most a jelenben illik hozzád, és ne álomképeket kergess.
5/44 A kérdező kommentje:
Jártam pár éve pszichológushoz egy ideig, az égvilágon semmi nem változott. Szerintetek min változtat a pszichológus ? ALapvetően nem sok mindent tudott hozzátenni a problémám feltárásához és megoldást sem tudott kinálni.
2022. jún. 1. 16:14
6/44 anonim válasza:
Hány évesen, és milyen kapcsolatban voltál vele (részletesen)? Most mennyi idős vagy, azóta voltak párkapcsolataid? Meddig jártál pszichológushoz?
7/44 anonim válasza:
Ez beteges.
Lehet több kell mit pszihomokus
8/44 anonim válasza:
Más gondolom nincs másnak nem is kellenél aki tetszik. És ilyenre ácsingózol. Szívás.
9/44 A kérdező kommentje:
7-es, köszönöm a kedves jelzőt. Egyébként évek óta olvasok párkapcsolati, szerelmi topikokat a neten és rengeteg az enyémhez hasonló történetet olvastam, illetve a tágabb ismeretségi körömben is járnak páran hasonló cipőben. Nyilván annak, akinek nincs ilyen jellegű problémája, annak beteges. HIdd el, ha visszamehetnék az időben, inkább nem lennék halálosan szerelmes kamasz, egyáltalán nem akartam , hogy az életem hátralevő részét beárnyékolja. De sok embernek beárnyékolja, legalábbis mások is számoltak be hasonló érzésekről, mint amilyenek az enyéim..
2022. jún. 1. 16:40
10/44 A kérdező kommentje:
8 : igen, ez a helyzet.
2022. jún. 1. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!