Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha vkinek nem volt kamasz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vkinek nem volt kamasz szerelme annak van esélye, hogy 1x lesz párkapcsolata? :/

Figyelt kérdés

Úgy tudom, hogy a kamasz szerelem olyan az ember életében, mint az iskolában mikor megtanul írni-olvasni. Tehát ha vki nem tanul meg írni-olvasni az nem mehet 2., 3. osztályba meg tovább. Ez gondolom így van a szerelemnél is, hogy ha vkinek nem volt kamasz szerelme, akkor nem lesz sosem párkapcsolata vagy nagyon silányak lesznek, Ugye igazam van? :(

17/F

2012. aug. 12. 21:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
nincs igazad. Honnan veszed ezt??
2012. aug. 12. 21:47
 2/16 anonim ***** válasza:
nincsen!
2012. aug. 12. 21:47
 3/16 Mókusgyilkos ***** válasza:
haver, te mit szívsz?
2012. aug. 12. 21:50
 4/16 anonim ***** válasza:
Hogy miii? Ez nem is igaz!
2012. aug. 12. 21:51
 5/16 rémuralom ***** válasza:

Hát nem olyan. Merthogy az olvasást-írást hat/hétévesen el kell sajátítanod ahhoz, hogy utána másodikos, harmadikos lehess, és pont. A "kamaszszerelem" alatt meg értheted mondjuk a 10-12 évesek szerelemnek nevezett lötyögésétől kezdve a 17-18 évesek körében gyakori, diszkóban részegen összehozott kapcsolatokat (már amelyek mellett józanul is kitartanak a felek). Elég nagy a szórás, mit számítasz ide, és mit nem.

Meg különben is egy oltári nagy marhaság, amit írsz, de nem akartam ezzel kezdeni az érvelést.

2012. aug. 12. 22:05
 6/16 A kérdező kommentje:

Miért marhaság 72%?

És ha mondjuk vkinek 20-25 éves koráig nem volt még bnője van esélye, hogy utána lesz?

2012. aug. 12. 22:07
 7/16 anonim ***** válasza:
mindig van rá esély
2012. aug. 12. 23:16
 8/16 anonim ***** válasza:

"És ha mondjuk vkinek 20-25 éves koráig nem volt még bnője van esélye, hogy utána lesz?"

Nekem 28 évesen volt az első kapcsolatom, és bármennyire is hülyeségnek hangzik amit a kérdező leír, valami azért van benne! Na nem az, h nem lesz kapcsolata, hanem h ilyen kicsit idősebb fejjel sokkal nehezebb elkezdeni, és sokkal nagyobb rá az esély, h az illető (saját tapasztalat) "silányabb", egyoldalú kapcsolatokra tesz majd szert az első körökben.

Fura, de én úgy látom, h van benne ráció!

2012. aug. 12. 23:29
 9/16 anonim ***** válasza:
akkor lesz silány egy kapcsolat, ha mindketten úgy állnak hozzá...
2012. aug. 12. 23:33
 10/16 A kérdező kommentje:
Kezdtem örülni, hogy írták marhaság, de utálom,ha igazam van. Már most is érzem ezt amit leírtál, mert pl.: nincsenek barátaim, sose nem is vtak és így, hogy gyerekoromba nem vtak sokkal nehezebben kezdeményezem és ha kezdeményezem is nagyon ideges vagyok és izzadok mintha kemencébe zártak vna. ,,Felnőtt" fejjel nagyon nehéz elkezdeni barátokat, párt keresni :(
2012. aug. 12. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!