Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vkinek nem volt kamasz szerelme annak van esélye, hogy 1x lesz párkapcsolata? :/
Úgy tudom, hogy a kamasz szerelem olyan az ember életében, mint az iskolában mikor megtanul írni-olvasni. Tehát ha vki nem tanul meg írni-olvasni az nem mehet 2., 3. osztályba meg tovább. Ez gondolom így van a szerelemnél is, hogy ha vkinek nem volt kamasz szerelme, akkor nem lesz sosem párkapcsolata vagy nagyon silányak lesznek, Ugye igazam van? :(
17/F
Az utoljára írt kommentedhez reagálva, hasonló cipőben járok /jártam veled. Jelenleg 20/f vok. Középsuli kétharmadában nem igazán voltak barátaim, inkább perifériára szorultam. Később javult a helyzet szerencsére, de sajnos ezek az idők is elmúltak, és megint a "barátnélküliségben" sodródom. Sajnos igenis számít az, hogy valaki kamaszon megtapasztal dolgokat, avagy sem. Miután sikerült nyílnom valamennyit az emberek felé, utána is ott kísértett az elmúlt időszakból származó sikertelenség tudata és a tapasztalatlanság. Az utóbbi apadt, de az előbbi a mai napig előjön ez ha hasonló korúval kerülök kapcsolatba.
És ezzel a leírásod utolsó kérdésére adok egy -"Igazad van" választ!
Sajnos nemcsak a filmekben van ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!