Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalon, kamaszon ugyanolyan módon szerelmes az ember, mint felnőttként? Vagy már sosem jönnek vissza a kamaszkori szerelmek érzései?
Kb. 12-19 évesen négyszer voltam szerelmes. Mindig a "szokásos": Alig bírtam enni, állandóan rá gondoltam, féltem hogy nem kellek neki, fájt ha nem velem volt, stb.
Most 21 éves vagyok és már több, mint 2 éve nem éreztem ilyet. Voltak ilyen-olyan kapcsolataim is ez alatt a 2 év alatt, de ezek inkább arról szóltak, hogy már nagyon vágytam az intimitásra/ölelésre/szexre, ezért olyat is elfogadtam, akibe nem voltam őrülten szerelmes, viszont tetszett és kedveltük egymást.
A régi fajta szerelmek már sosem jönnek vissza, vagy egyszerűen csak várnom kell, hogy újra ilyet érezzek?
Hát nem tudom... nekem kicsiként csak tetszettek fiúk, de akkor azt hittem ez a szerelem. ELőbb utóbb rá kellett jönnöm, hogy sokkal inkább a szerelembe voltam szerelemes és a pasik fele annyira sem kalsszak, mint képzeltem :D
Felnőttként viszont pont, hogy mély érzéseim lettem egy férfi inránt, egy olyan ami semmihez sem fogható. Mindenről csak rá tudtam gondolni, minden alkalmat megragadtam, hogy a közelébe lehessek, esténként úgy aludtam el, hogy rá gondoltam és reggel úgy keltem fel, hogy rá gondoltam.
Mikor egy üvegből ittunk, majd meghaltam a boldogságtól és úgy éreztem magam mint aki az első csókját kapja...
Szóval nekem elég kamaszos érzéseim lettek. :D
Az én kamaszkori szerelmeim (érzéseim) sokkal intenzívebbek voltak,mint a felnőtt kori. Kicsit hiányzik. :) A felnőttkori is jó,és sokkal mélyebb,de az ember valahogy kevésbé álmodozó,mint tiniként. Mindkettő jó,de nekem is hiányzik néha a robbanás. :))
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!