Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném jóvá?
Bevallom gyáván viselkedtem férfiként. Nagyon közel kerültem egy nőhöz, sok volt bennünk a közös, amellett tetszett a kinézete is, de kihátráltam belőle, hogy ebből több lehessen, szóval elbasztam.
Nem beszélünk egy ideje és most tudatosult bennem, hogy mennyire hiányzik. A beszélgetések, az együtt töltött idő, a bíztatása. Nagyon megbántottam, nemcsak magamnak, de neki is hazudtam az érzéseimről.
Azt szeretném, hogy újra az életem része legyen.

Óh bocsánat a nyapogjon szót elírtam, javítom nyafogjon.
Azért remélem a tegnapi válaszoló a kérdező szerelme mert így akkor gyorsan tisztázhatták a dolgot, hacsaknem most is Oltári nő típusú ghostingolós menekülésbe kezdett az uriember.
De ha nem a tegnapi válaszoló a szóban forgó hölgy, akkor kérdező keresd meg a hölgyet, és vallj be neki mindent. Ha nem keresed soha nem is fogod tudni, hogy mi lenne ha tisztáznád hogy miért ghostingoltál és miért hazudtál. Bár azért nagyon nem mindegy milyen helyzetben volt a hölgy, milyen élethelyzetben mikor ghostingoltál és hazudtál neki. Mint írtam ghostingolással és ilyen hazugsággal is lehet talajig alázni valakit, ha melletted még volt bőven egyéb problémája. Szóval minden ettől függ hogy reagál, és még valamitől, hogy van-e neki már alakulóban más.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!