Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném jóvá?
Bevallom gyáván viselkedtem férfiként. Nagyon közel kerültem egy nőhöz, sok volt bennünk a közös, amellett tetszett a kinézete is, de kihátráltam belőle, hogy ebből több lehessen, szóval elbasztam.
Nem beszélünk egy ideje és most tudatosult bennem, hogy mennyire hiányzik. A beszélgetések, az együtt töltött idő, a bíztatása. Nagyon megbántottam, nemcsak magamnak, de neki is hazudtam az érzéseimről.
Azt szeretném, hogy újra az életem része legyen.
Mivel bántottad meg? Mióta nem beszéltek egymással?
Beszélj vele és valld be neki az érzéseid.
Igen, ghostingoltam is és azt mondtam neki, hogy én nem érzek úgy iránta ahogy ő. Igen, gyáva voltam és hülye, nem tudtam mit kezdeni hirtelen, nem reagáltam le jól, amikor bevallotta nekem az érzéseit.
Szerintem kurvára megutált.
Ha nem keresed fel és nem beszélsz vele erről, akkor sosem fogod megtudni, hogy ő mit gondol és hogy mit érez, és benned marad a mi lett volna ha érzés, hogy lehet lett volna közös jövőtök.
Mindenképp beszélj vele. Írj neki. A lényeg, hogy ne hagyd veszni a boldogságod.
14-es boldogsagrol csak akkor beszelhetunk ha anno nem alazta talajig a holgyet.
De amugy a tobbi valaszoddal egyet ertek.
13-as válaszodra is reagálnék, mivel hölgy oldalról átéltem hasonlót, hogy ahhoz, hogy a szerelem gyűlöletté változzon, nagyon bele kellett taposnod a lelki világába. Viszont van egy jó hírem, hogy a gyűlölet is érzés, tehát visszafordítható. Akkor nincs reményed, ha a hölgy közömbös, közönyös lett. Akkor ugyanis kiölted belőle az érzéseket.
De nem feltételezni kell a dolgokat, hanem beszélni vele és elmondani neki az igazat. Benne van a pakliban, hogy most ő fog elutasítani vagy időt fog kérni, mert összezavarod, de legalább nem lesz benned egy "mi lett volna, ha..." Feltéve, ha nincs azóta párkapcsolata.
Amúgy meg női oldalról (ilyen szituban) nézve pl. rólam is úgy tudják a közös ismerősök, hogy már túl vagyok azon a bizonyos férfin, akibe szerelmes lettem és a bevallott érzéseim után ghostingolt, pedig addig "barátok" voltunk, de igazából csak nem beszélek nekik már az érzéseimről. Ő meg állítólag úgy tudja, hogy már utálom, pedig csak nem vagyunk beszélő viszonyban. Nem tudok olyan gyorsan (3 hónap eltelt már) kiszeretni valakiből, mivel nehezen, sok idő után leszek szerelmes így kötel a 40-hez. Az érzéseket nem lehet szabályozni, de dönteni dönthetsz, hogy magadban szenvedsz vagy lépsz és elmondhatod, hogy te mindent megtettél.
17-es mennyi az esélye hogy te vagy az a személy akirol ír a kérdező? Volt mar ilyen a gyk tortenelemben hogy olyan valaszolt kerdesre akirol szolt a kerdes?
Amugy kerdezo netalantan nem lett kepben egy masik pasi a szoban forgo holgynek es most hirtelen vilagosodtal meg emiatt hogy neked megis kell?
Vagy csak szimplan rajottel hogy butasag volt hazudni es ghostingolni?
Legyél férfi es valld be neki, hogy nyuszi voltal es ezert hazudtal es ezert ghostingoltal.
18-as, nem tartom valószínűnek, mert erről az oldalról is beszéltünk a "barát" korszakban. 2010 óta tag vagyok milyen sok válasszal, de ő hülyeségnek tartotta az oldalt, ha jól emlékszem (mivel öregszem, erre nem mernék azért megesküdni :-)).
Mindenesetre amúgy sem az a típus, aki bárkitől elfogadna bármilyen tanácsot is, bár az a szóösszetétel "kurvára megutált", akár az övé is lehetne.
Ha ghostingol akkor te vagy 😏
Amugy kerdezo majus 20-ig kell a bevallast intezni. Ha még mindig félsz javaslom vedd igenybe az ügyfélkapu segitseget online. 😄
Már jobban nem tudunk biztatni, motivalni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!