Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tehetném jóvá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetném jóvá?

Figyelt kérdés

Bevallom gyáván viselkedtem férfiként. Nagyon közel kerültem egy nőhöz, sok volt bennünk a közös, amellett tetszett a kinézete is, de kihátráltam belőle, hogy ebből több lehessen, szóval elbasztam.

Nem beszélünk egy ideje és most tudatosult bennem, hogy mennyire hiányzik. A beszélgetések, az együtt töltött idő, a bíztatása. Nagyon megbántottam, nemcsak magamnak, de neki is hazudtam az érzéseimről.

Azt szeretném, hogy újra az életem része legyen.

2022. máj. 14. 23:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Mi tart attól vissza, hogy felkeresd?
2022. máj. 14. 23:34
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Keresd fel, és mondj el neki mindent őszintén.

Ha ő is hasonlóan érzett, nem bánod meg, hogy megkerested.

Nekem jól esne, és örülnék...

2022. máj. 14. 23:47
 3/22 anonim ***** válasza:
0%
Állj az ablaka alá egy JBL hangszóróval , és bomboltess valami szívbarkoló KPop-ot
2022. máj. 15. 00:09
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Jóvátenni nem tudom, hogy hogyan tudnád, de első lépésként mindenképpen beszélj vele arról, hogy mit érzel, mit gondolsz. Ha nem áll veled személyesen szóba, akkor pedig írd le neki.

De mielőtt bármit teszel, tisztázd le magadban, hogy valóban ő hiányzik, vagy csak az a tudat, hogy van valaki, akivel közös programjaitok vannak. 40N

2022. máj. 15. 04:44
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Alaposan gondold át a dolgot, és ha valóban akarod őt, személyesen, vagy ha nem megy telefonon valld be az igazi érzéseidet. Ha még nincs párja, örülni fog neki. Ettől ne félj.
2022. máj. 15. 05:18
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is arra szavazok hogy keresd fel írj neki
2022. máj. 15. 08:42
 7/22 anonim ***** válasza:
83%
Blabla bla. Férfi hiszti megbánás után. Ha annyira hiányzik akkor tegyél érte. Ja, hogy nem kíváncsi rád, akkor meg hagyd.
2022. máj. 15. 10:29
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
7# Miért baj az, ha rájön hogy elrontotta? Nem kaphat egy második esélyt, ha a másiknak is fontos? Tenni kell érte, de ez két ember dolga.
2022. máj. 16. 22:37
 9/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem az a baj! Hanem hogy itt nyaffog ahelyett hogy tenne érte. Ok nyuszi vagy, ami bizonyos helyzetekben nem mellesleg lehet cuki is, de nem minden helyzetben. De emeld már fel nyuszi hátsód majdnem a my fair lady-ből idéztem egy igen híres mondatát a lóversenypályán Dovernek szurkolva, amin mindenki megbotrankozott par ember kivetelevel akik szetkacagtak magukat, de nem idézek mert nem vagyok izé sem bunko, cuki leszek és csak azt mondom keresd meg.

Csak így adhatsz magadnak esélyt mi nem tudjuk odavarázsolni se kijavítani helyetted. Igy itt ez csak nyafi. Persze irhatunk vigasztalo szavakat de neked motivacio kell talan hatsoba billenteses inditas. De khm:

Neki kell azt mondania, hogy "ok semmi baj jaj ugy hiányoztál" vagy neki kell azt mondania hogy "hát borzalom hogy ennyire ijesztő szörny vagyok akiről már messziről lerí hogy nem kap be csak te hiszed azt". További bla bla bla forgató könyv kimenetelt. Mindenesetre nagyon romantikus ez az önvallomás és komolyan cuki hogy férfi létedre nyafizol ritkán látni ilyet. 😏

8-as te is csak a férfi hiszti megbánás után mondatom olvastad.

Ha akarja tegyen érte, ha nem akkor ne. Ha a nő egyértelműen nemet mondott akkor hagyja, ha nem, tegyen érte, de ne próbálja és nem mellesleg ne "nyapogjon".

Do or not but not try! Igen híres mondat!

A gyk tiszta szappanopera.

Tegyél érte!

" Na mi lesz! Na mii leeszz! Gyerünk már!" My fair lady -ezt idézem csak a folytatast nem mert besértődsz. 😄

2022. máj. 17. 17:46
 10/22 anonim ***** válasza:
48%
Ja es nyugodtan lepontozhattok. 9-es vagyok.
2022. máj. 17. 17:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!