Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a férjembe, aki majdnem három éve halott, hogy tudnêk ezen valahogy kônnyíteni?
Sajnos elég későn ismertem meg, ez is egyik legnagyobb bànatom. Viszont nagy szerelem volt a miénk; szinte el sem hittem, hogy ez megtörténhetett velem.
Halála hirtelen történt, s szörnyű lelkiállapotban kerültem, amiből nemrég talán sikerült kimásznom.
Senki más férfi nem léphet a nyomába.

Nagyon sajnálom Kérdező, ez borzasztó lehet.
De gondolj bele abba, hogy ő nem szeretne téged boldogtalannak látni.
Fordított esetben te nem annak örülnél, hogy akit szerettél az boldog?
Ne érezz bűntudatot, kezdj el nyitni a világra (és más férfiakra), ezzel nem teszel semmi rosszat.
Az arcképe azon a párnahuzaton van, amin alszok. Mindjárt kaptam a lehetőségen, amikor megláttam neten, hogy fotót pàrnahuzatra lehet kérni.
Talán az idő segít rajtam, bízom ebben.

Nekem is meghalt párom több, mint két éve. Sztm ezen teljesen sose lesz túl az ember.
De ő azt szeretné, ha boldog lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!