Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Minden kapcsolatban van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden kapcsolatban van egy egyensúlyi rendszer, valamelyik fél jobban szereti a másikat. Van amikor ez változik, alakul. Ti hogyan élitek ezt meg? különösen a hosszú kapcsolatban élők véleménye érdekelne.

Figyelt kérdés
Régóta vagyok férjnél. Nálunk ez úgy alakult, hogy nagyon szerelmes voltam a leendő férjembe. Aztán egy ideig ő volt szerelmesebb, aztán az első gyerekünk születése után megint én vágytam több érzelemre. Sokszor olvasom, hogy a jó házasság titka, ha a feleség kicsit jobban odavan a férjéért. Félreértés ne essék, szeret engem. Nem is mennék bele méricskélésbe, de mostanában sokszor gondolok arra, milyen jó lenne érezni egy kis rajongást. De ha kimutatja az ember, mennyire szereti a másikat, azt sokszor ezt késznek veszi, viszont a játszmázás sosem ment nekem.

ma 17:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

“Sokszor olvasom, hogy a jó házasság titka, ha a feleség kicsit jobban odavan a férjéért.”

Én ezt mindig pont fordítva hallottam, tapasztaltam, még a dédanyám is azt tanácsolta, hogy mindig a férfi szeressen/rajongjon jobban. Szerintem egészségesebb egy ilyen kapcsolat, persze legjobb, ha kb. ugyanannyira szereti egymást a két fél.

ma 17:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Kedves 1#es. Köszönöm válaszod. Én ezt olyan kontextusban olvastam, hogy ha egy nő jobban odavan a férjéért, nem hidegül el az ágyban az évek mulásával. Sokszor lehet hallani, hogy a férjek nem tudnak annyit szexelni, mint amennyit szeretnének, mert a nejük rájuk unt.Persze ez így általánosítás, de mégis többször olvasni ezt, mint fordítva.
ma 18:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
#2 Szerintem ilyen csak akkor van, ha vagy testi vonzalom nélkül ment hozzá a faszihoz, pl. anyagi érdekből vagy mert gyereket akart, vagy idővel a férfi meghízott, elcsúnyult, nem kívánja már.
ma 18:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Fordítva van, férfinek “kell” jobban rajongani. Az ágyban meg normális esetben egyeznek az igények, a nő nem szexel kényszerből, szóval ezt nem tudom, milyen hímsoviniszta oldalon olvastad, hogy neked kellene többet nyújtanod. Nyilván elhidegülni nem szabad, de alapvetően szexben is az a “normális” szerintem, ha a férfi kezdeményez gyakrabban (nyilván a nőnek is lehet, de nekem kiábrándító lenne, ha nekem kellene állandóan rámásznom a másikra), a nő meg ugyanúgy kívánja, ha nincs semmi negatív befolyásoló tényező, de a szexuális vágy nem az ágyban kezdődik, ha a férfi nem teszi oda magát a mindennapokban, nem marad meg kb ugyanannak a figyelmes, udvarló félnek, mint az elején volt, akkor ne csodálkozzon, ha a nőnek nincs kedve szexelni. Mi általában nem izgulunk fel pusztán a szex gondolatától, meg attól, hogy megfogják a mellünket. Maximum az első pár alkalommal egy új emberrel.
ma 18:24
 5/10 Senior Séf ***** válasza:
51%

Ez úgy marhaság, ahogy van. A szerelmem mértéke nem rajtam,, hanem a páromon múlik. Azon, hogy mennyit képes kicsiholni belőlem. Ugyanígy az ő szerelmének meg nálam van a vezérlőegysége. Ha szeretetreméltó tudok lenni,, ha neki tetsző tulajdonságokkal ruházom fel magam, ha a teste mellett a lelkét is meg tudom ölelni, ha elfogadom és hagyom érvényesülni az ő érzéseken, megérzéseken alapuló ítéletét, szemben az én racionális értékítéletemmel szemben, ha teret engedek a lelkivilágának, imád. Ha csak a telefonomat buzerálom, akkor csak elvan mellettem.

66F

ma 18:26
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Osztom elsőt. Az már gáz ahol a nő van jobban oda meg neki kell a szeretetmorzsákért pitizni. Az soha nem lesz tartós.
ma 18:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Azt túlzásnak nevezném, hogy szeretetmorzsákert pitiznék, érzem, hogy szeret a férjem, de nálunk a legtöbb időben én voltam jobban oda a férjemért, pedig több mint harminc éve vagyunk együtt, azért a mai világban az már tartós.
ma 18:57
 8/10 anonim ***** válasza:

Az fura hogy akkor miert vagy bizonytalan, kimutassam/ne mutassam ki hogy szeretem, ő biztis szeret de rajonghatna is néha, meg ilyen bizonytalan labilitás az egész csak.

Ami egyáltalán nem jellemzo sztem hosszu távu kapcsikban. Altalában ismeri mindenki a párját.

ma 19:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Oké, hogy tartós a kapcsolatotok, de te ez a 30 év alatt nagyrészt boldog is voltál? Megfelelt neked az a felállás, hogy te szereted jobban a másikat? Én ilyen kapcsolatokhoz mindig túl büszke voltam. Mindig olyan pasikkal jártam/járok, akik jobban rajonganak értem, mint ők értem. Ez hozza ki belőlem a nagybetűs nőt.
ma 19:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Mint én értük* bocsi, elírtam.
ma 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!