Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen következményekkel jár egy kapcsolatban ha az egyik fél rendszeresen gúnyolódik?
Barátom imád szúrkálódni, gúnyolódni és persze én is, de csakis haverokkal! Ellenben ő velem is ezt folytatja, és sokszor gyenge pontomon bánt meg, az egészet viccnek álcázva. Én persze elmondtam neki hogy megbántott, és hogy figyeljen oda hogy milyen súlya van annak amit mond, de az a baj, hogy fogalma sincs, hogy a sok bántalmazás hova fog vezetni.
Tudom hogy nem akar elveszíteni, főleg olyan dolog miatt amit nem is tudatosan csinál, mert ez ugye mind véletlenül csúszik ki a száján. Ahelyett hogy tükröt tartok és én is elkezdem utánozni, mert ez elég gyerekes lenne, szeretném neki vhogy elmagyarázni, h mi játszódik le ilyenkor az ember lelkében, hogy egy rossz szó, akár a méreg, lassan fejti ki pusztító hatását.
Megtörtént már valakivel hogy így ment tönkre a kapcsolatuk? Le tudnád írni? Miért olyan nehéz poénosan felfogni egy jól célzott gúnyos megjegyzést? Már szinte hibásnak érzem magam hogy de savanyú vagyok amiért nem nevetek.
Voltam ilyen helyzetben.
Nem volt hosszútávú dolog, mert más problémák is voltak, de annyit mondhatok, ő nem méri fel a helyzetet, az ő szemében te túl reagálod a viccet, és megpróbálhatod neki elmagyarázni, de nem lesz eredménye, max kiröhög. (Tapasztalat.)
Fél éves kapcsolatban nem korai még hogy ilyen problémák merülnek fel? Nagyon rendes tisztességes srác és összesen ennyit tudok negatívumként felhozni, de félek hogy ez az egy is elég ahhoz hogy...hát le se merem írni..:(
(előző hozzászólónak: nem közös baráti körből való)
milyen következmény... hát olyan, hogy felgyülemlik benned és nem fogod már tovább bírni. így van, ezt kellene megértetni vele, hogy ez nkeed rosszul esik, érzékenyebben reagálsz rá, mert máshol vannak a határaitok.
a többi már csak rajta áll, hogy megérti-e és megteszi-e neked, hogy ezeket a gyerekességeket abbahagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!