Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme megkérdezni, hogy miért NEM én?
Viszonzatlan szerelem... Nem untatnálak a részletekkel, meg hosszú is lenne.
A lényeg, hogy most megtudtam, hogy összejött valakivel...
És azóta ezen kattogok, miért nem kaptam esélyt sem tőle... Barátság lehetett volna, de elszúrtam... Egyszerűen nem tudom túltenni magam azon, hogy miért nem érzi, amit én érzek... Aludni sem tudok...

Nincs értelme, ne égesd magad.
Én azokat ignorálom magyarázat nélkül akik nem értenek a szóból-nyomulósak, pont ezért mert kellemetlenkednek.

Az a valaki jobban nézett ki, mint te.
Ne foglalkozz vele, nincs barátság.
Tiltás/törlés + ignorálás.

Te vagy a férfi?
Szerintem ne érdeklődj. Fogadd el, hogy ő így érez te meg úgy.
Mivel lenne jobb a helyzet, ha elmondaná a miértet? Mit kezdenél ezzel az információval?
Egyáltalán el tudja/el lehet ezt mondani? Van ennek konkrét oka?
Inkább ne forszírozd szerintem, mert még a mostaninál is rosszabb lesz.

Nincs értelme, mert kb úgyis azt mondja majd, hogy valami hiányzott nálad, nem volt meg a szikra. Pont ezért sem szabad csak úgy szerelembe esni, amíg nem látod, hogy ő is akarja a kapcsolatot.
Barátkozni meg hülyeség! Lehet, hogy jól elbeszélgettetek, te voltál a megértő lelki szemetes, de amint lesz valakije, onnantól már nem lennél fontos számára, és ugyanúgy kivágna az életéből.

Nem, semmi értelme.
A vàlaszt, amit kapsz, úgysem tudod feldolgozni és 99%, h hazugsàgként értelmezed, mégha igaz is.

"Barátság lehetett volna, de elszúrtam."
Ezért.
Egyáltalán nem illetek össze, ha egy baráti (inkább haveri, a mély barátsághoz idő kell) viszonyt nem tudtok fenntartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!