Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy elképesztően ronda fiútól mi értelme van megkérdezni, hogy van-e barátnője?
Figyelt kérdés
Van olyan munkatársam aki kb. havonta megkérdezi, hogy miért nincs még barátnőm. Akivel először beszélgetek az is szokta kérdezni.2024. márc. 11. 21:16
3/13 anonim válasza:
Értelmetlen a kérdés. Csupán visszajelzést vársz itt, hogy nem vagy ronda, meg egyéb ilyen lelki feedback-et meg hegyibeszédeket az önbizalomról meg az önbecsülésről, amiket mind le fogsz majd inteni mert úgy se fogadod el
4/13 anonim válasza:
Mert az emberek érdeklődők, s szeretnek belekotnyeleskedni mások dolgaiba amihez semmi közük!
5/13 anonim válasza:
Így van
Tipik mártírkodó kérdés
6/13 anonim válasza:
Valószínűleg nem vagy olyan ronda, mint amilyennek gondolod magad. A kollégád meg kíváncsi.
7/13 anonim válasza:
Én elég sok ronda pasiról tudok, akiknek van barátnője/felesége, sőt nem is rosszak, ebből kiindulva nincs benne semmi furcsa, hogy tőled is megkérdezik
8/13 anonim válasza:
1. Lehet mégsem vagy annyira ronda
2. Valóban ronda pasikat is látni nőkkel
9/13 A kérdező kommentje:
Nekem úgy jön le, hogy azt gondolják meleg vagyok, csak mert nincs barátnőm mióta ismernek. Arra nem gondolnak, hogy valaki senkinek se kellett sose, ilyen is van.
2024. márc. 11. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!