Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értelme a másik viselkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme a másik viselkedését tükrözni?

Figyelt kérdés

Van egy csaj akivel neten szoktunk egymásnak írni, elég régóta megy ez, asszem valamilyen szinten arról szól ez a kapcsolat, hogy így pótoljuk a hiányunkat, hogy nincs a való életben párunk.

Az utóbbi időben tartja a távolságot tőlem (nap közben ha azt írnám, hogy épp készülök felvágni az ereim se válaszolna, csak este van rám ideje), esetleg neki ami most van az tényleg elég, közben meg régebben azt éreztem, hogy tényleg kíváncsi rám, próbál a kedvemben járni. Emiatt kicsit be is sérültem és mostanában én is tudatosan fogom vissza magam és megpróbálok minél semlegesebben viselkedni felé, nem mutatni, hogy amúgy fontos számomra.

Van ennek így értelme? Próbálkozzak, hátha akkor neki is több kedve lesz hozzám? Vagy ha azt érzem, hogy tartja a távolságot akkor tegyek én is így?

febr. 2. 10:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan helyzet, amikor néha érdemes, de ez nem az. Ez csak felesleges, ostoba játszmázás lenne, idő- és energiapazarlás. Ha akarna tőled valamit az egótuningon kívül, akkor már együtt lennétek.
febr. 2. 10:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Keress többet is. Akinek lelki v társ hiánya van, az nem árt ha több emberrel ismerkedik online, többel csetel, többel próbál barátkozni.

Nem lehet egy emberre alapozni, es nem is várhatod el azt, hogy majd egy ember megváltja az életed.

Amugy minden mással is így van, hogy nem árt több lábon állni.

febr. 2. 10:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annak inkább van értelme, hogy megszünteted vele a kontaktust.
febr. 2. 10:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy virtuális barátság, ha jól értem. Azaz, semmi, már ne is haragudj. Keress élő kapcsolatokat, ne egy távbarátságban reménykedj. ha egyszercsak úgy dönt, hogy letilt, akkor soha többé nem éred el.
febr. 2. 11:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Nincs nagyon, mert ez olyan, hogy nem vagy önazonos magaddal, csak reflektálsz a másik reakciójára és tükröt mutatsz neki attól még nem biztos, hogy észreveszi mit csinál veled.

Nézzük a te nézőpontod az, hogy szinte már függőben vagy tőle és rengeteg időd van a fejedben azon gondolkodni, hogy …neki meg az, hogy elég van neki amikor ő akarja. Amit régen éreztél az régen volt, ez egy olyan referencia pont, hogy nem érdemes visszatérni a múlthoz. Régen te is ilyen és olyan voltál de már más vagy. Az emberek változnak és amit a múltban tettek az már nem releváns most, ha érted. Miért nem vállalod fel, hogy érzed iránta, és ilyenkor lehet hogy ő is felvállalná, hiszen akár tükröt is mutathat neked..és viszonozza. Egy esélyt megérdemel, hátha csak erre vár, hogy lépj, most egy nőtől vársz egy ilyen kezdeményezést, de tényleg…ha távolságot tart akkor érdemes kipörgetni ezt a kapcsolatot, mert csak viszi az nrg-t

febr. 2. 11:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet volt eselued korabban, de az mar tovaszallt. Amikor cselekedni kell es nem lepsz a tettek mezejere az is egy dontes. Siman megunta, hogy megy az ido es hiaba kapsz visszacsatolast azzal, hogy tartja a kommunikaciot veled, te ezt nem tudod ertelmezni. Kihagytad a ziccert.
febr. 2. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!