Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított már valaki úgy, hogy nem mondta meg az okát, csak két szóval lerendezte az egészet? Mi volt az ok? Mi értelme van ennek a viselkedésnek?
Én soha. Mindig egyenesen megmondtam az okot.
Mi értelme? Semmi. Ennek a viselkedésnek az oka viszont a gyávaság, jellemtelenség és az érdektelenség.
Kérdező kattognál te akkor is, ha bármi okot mondott volna. A szakítás mindenhogyan sza.r érzés, pláne ha veled teszik. Annyi különbség lenne, hogy legalább tudod az okot (az már más kérdés, hogy az igazat mondta vagy csak kitalált valami hihetőt). Ez lenne egyébként a tisztességes, de ettől nem lenne sokkal könnyebb. Közhely, de az idő múlása segít a legjobban.
Az exed nem volt őszinte ember akkor sem, amikor még kapcsolatban voltatok. Várható volt a szó nélküli lelépése. Tanulj ebből, és a legközelebbi párodat próbáld nemcsak rózsaszín szemüvegen át látni. Nem könnyű, de nem is olyan lehetetlen, mint sokan gondolják. Azért van a szemed, hogy láss, és ne csak nézz. A füled is azért van, hogy mindent hallj, ne csak azt, amit hallani szeretnél.
#6 Nem is az számít mit mond, ha hazudik is az illető, tudom, hogy legalább megpróbált kedves és emberséges lenni, és nem úgy dob el, mint a rongyot.
Igaz hogy manapság egyre kegyetlenebbek a módszerek, hallottam a totális letiltásról, eltűnésről a semmiből, és már ez is szinte természetesnek låtszik. Aki ilyet tesz, azt remélem nem kíméli a sors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!