Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme van a volt barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van a volt barátom felől ennek a viselkedésnek?

Figyelt kérdés

Olyan válasz nem érdekel, hogy én ne foglalkozzak vele.

Ő szakított velem, mégpedig elég csúnyán. A szakítás után 1 hónappal a legjobb haverja írt rám, nem válaszoltam. A szakítás után szerelmes zenéket osztott meg az idővonalán. Írt a szüleimnek születésnapjukra, de miután nem válaszoltak rá, letiltotta őket. Ha új profilképet teszek ki pl. egy fekete pólóban, akkor akár másnap ő is kitesz egy képet magáról fekete pólóban.

2019. máj. 11. 13:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Gyerekes viselkedés, ennyi.

Az értelmes válasz pedig az lenne erre, hogy ne foglalkozz vele, mert addig fogja csinálni ameddig látja, hogy idegesít téged. Le kell tiltani mindenhonnan és el kell engedni ezt.

2019. máj. 11. 13:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Mivel nem ismerem, nem tudok pontos választ adni, de nekem úgy tűnik, hogy provokálni akar. Azt várja, hogy majd megkérdezed, miért írt a szüleidnek, miért "másolja" le a profilképed, stb, vagy csak úgy írsz neki. Egofényezés, azt akarja, hogy teperj utána. Ne menj bele a gyerekes játékába, egy idő után csak ráun.
2019. máj. 11. 13:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy idegesíteni akar. Inkább egy kettősség lehet benne. Egyrészről valamilyen okból szakított veled és tudja, hogy emiatt nem lehet veled együtt, másrészről viszont jó eséllyel nem ezt érzi.

Tudni valamit és érezni valamit nem ugyan azt jelenti.

2019. máj. 11. 13:47
 4/4 anonim ***** válasza:
90%
Ez nekem olyan nárcisztikus viselkedésnek tűnik.
2019. máj. 11. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!