Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme ilyet kérdezni mivel most nem ez a " cél"?
Megpróbáljuk helyre hozni a kapcsolatunk. Mindketten hibáztunk,pszichológusi segítséget is igénybe veszünk most kezdjük.
Egy hónapja kb még szakítás szélén álltunk, végül adtunk egy utolsó esélyt.
Többször mondta depis, néha jobb a hangulata majd szón sír hogy nem jó nekem.
Amit nem értek hogy most azt kérdezi nem vágunk bele építkezésbe, vagy mit akar épp tanulni stb..
Ezt nem értem, mert jelenleg szerintem nem ez a fő irány.. ő meg ilyeneket kérdez, mikor még nem biztos hogy sikerül megmenteni a kapcsolatot
A kapcsolatot úgy tudod megmenteni, hogy érdekelnek, és foglalkozol azokkal a dolgokkal, amik most őt foglalkoztatják.
Támogatod, segítesz neki, elmondod a véleményedet, mivel azt szeretnéd, hogy jól érezze magát a világban és a mindennapokban.
Szerintem viszont egyszerűen nem veszi már komolyan az ilyen utolsó utáni utáni esélyeket. Gondolom, már nem először tartotok ott, hogy adtok a kapcsolatnak egy utolsó esélyt, aztán ha nem megy, akkor szakítás. Ez csak az első alkalommal vehető komolyan. Ha ez az állapot már hosszabb ideje tart, újra és újra ugyanazt kell átbeszélni, de semmi változás, akkor azért viselkedik így a párod, mert nem veszi már komolyan, hogy szakítani akarsz. Tudja, hogy úgyse fogsz.
Elmondtad a magadét, kicsit bólogat, aztán pont onnan megy tovább, ahol abbahagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!