Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme megkérdezni hogy akkor ezt tekinthetem e randinak?
Ma találkoztam egy csajjal, akivel eddig csak a virtuális világból ismertük egymást. Elmentünk kocsikázni, beszélgettünk meg kajáltunk egyet egy gyorsétteremben.
Épp most szervezzük a következő találkozót holnap estére és arra lennék kíváncsi, hogy rákérdezzek e tőle, hogyha megbeszéltünk mindent, hogy akkor a holnapit azt tekinthetjük e randinak? vagy ez már kimondatlanul is az?
(azért gondoltam rá hogy rákérdezek így, hogy benne is egyértelműsítsem, nehogy "elbeszéljünk" egymás füle mellett és én randinak veszem, ő meg "baráti találkozónak" )
#1 friend zone pedig nem is létezik ugye?:D
Kérdező, jobb tisztázni, nem ismerem a körülményeket, de ha még nem volt csók vagy hasonló akkor lehet a lány tényleg csak barátként tekint rád, ezért kéne tisztázni, nehogy az ötödik randin derüljön ki.
Ha szeretnéd magad azzal égetni, hogy fogalmad sincs mit csinálsz, akkor persze, kérdezd meg nyugodtan. Ha nem szeretnéd magad azzal égetni, hogy nincs annyi önbizalmad sem, hogy tudsz irányítani egy találkozót (plot twist, a randi szó találkozót jelent, csak a magyar tulajdonít neki automatikusan romantikus szándékot) akkor nem kérdezgetsz ilyesmit.
Ha nem tudod mi volt ez, az azért van, mert neked a "randi" nem így néz ki. Akkor mi lenne, ha úgy alakítanád a találkozót, hogy úgy nézzen ki, ahogy te számodra megfelelő? Nem kérdezgetni kell, hanem csinálni valamit. Közeledj hozzá rendesen, nem kocsikáztatni kell a lányt, ültek már autóban.
Szerintem béna, hogyha rákérdezel. Olyan kiábrándító, mintha csók előtt kérdeznéd meg, hogy megcsókolhatlak-e?
Be kell próbálkozni a csajnál, és akkor már látszik egyből, hogy randira gondol-e vagy nem.
Ha az eddigi beszélgetésekből egyébként nem derült ki? Kizárólag atomfizika került szóba, vagy azért volt 1-2 pajzán utalás is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!