Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme megkérdezni, hogy miért NEM én?
Viszonzatlan szerelem... Nem untatnálak a részletekkel, meg hosszú is lenne.
A lényeg, hogy most megtudtam, hogy összejött valakivel...
És azóta ezen kattogok, miért nem kaptam esélyt sem tőle... Barátság lehetett volna, de elszúrtam... Egyszerűen nem tudom túltenni magam azon, hogy miért nem érzi, amit én érzek... Aludni sem tudok...

Számomra lenne értelme, de nem azért, mert érdekelne a továbbiakban nő, hanem azért, hogy ha legközelebb ilyesmi csajjal vet össze a sors, akkor tudjam, mit kellene másképp csinálnom. Szóval talán rákérdeznék, persze ez szituációtól függ, lehet annyiban hagynám.
A gond azonban az, hogy egzakt választ nem igazán fog kapni az ember, ugyanis a legtöbb esetben a nő maga sem tudja megmondani pontosan, miért vonzódik valakihez. A párkapcsolatok egy része logikátlan, nem is illenek össze.
Ha gondolod kérdezz rá, hogy információt nyerj a jövőre nézve. Aztán kívánj neki minden jót, és lépj le. Ne foglalkozz vele, menj tovább.

"Egy okot mondj, amiért én nem én
Két jó szót mondj másra, aki nem én
Három vessző, ami beléd fér
Négyszemközt zabálnálak meg én
Ötszörös Európa bajnok vagyok
Hatkor már bugyi nélkül sírsz az ágyamon
A hétméteres kopaszt, ha nyomatod de nagyon
Elviszlek Amerikába a nyolcadik napon!"

Hiába pontozgattok le, én még nem láttam olyat hogy egy a nő az előnytelebb külsejű férfit választotta volna a vonzóbb helyett.
A visszautasított férfiak általában rosszabbul néznek ki, mint akivel a nő összejött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!