Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van értelme megkérdezni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme megkérdezni, hogy miért NEM én?

Figyelt kérdés

Viszonzatlan szerelem... Nem untatnálak a részletekkel, meg hosszú is lenne.

A lényeg, hogy most megtudtam, hogy összejött valakivel...

És azóta ezen kattogok, miért nem kaptam esélyt sem tőle... Barátság lehetett volna, de elszúrtam... Egyszerűen nem tudom túltenni magam azon, hogy miért nem érzi, amit én érzek... Aludni sem tudok...

ma 05:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
18%

Számomra lenne értelme, de nem azért, mert érdekelne a továbbiakban nő, hanem azért, hogy ha legközelebb ilyesmi csajjal vet össze a sors, akkor tudjam, mit kellene másképp csinálnom. Szóval talán rákérdeznék, persze ez szituációtól függ, lehet annyiban hagynám.

A gond azonban az, hogy egzakt választ nem igazán fog kapni az ember, ugyanis a legtöbb esetben a nő maga sem tudja megmondani pontosan, miért vonzódik valakihez. A párkapcsolatok egy része logikátlan, nem is illenek össze.

Ha gondolod kérdezz rá, hogy információt nyerj a jövőre nézve. Aztán kívánj neki minden jót, és lépj le. Ne foglalkozz vele, menj tovább.

ma 07:54
 12/17 anonim ***** válasza:
23%
Ha férfi vagy, akkor a másik pasi jobb képű és/vagy magasabb nálad. Ha nő vagy, akkor a másik csaj értelmesebb nálad.
ma 07:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme, mert belőled hiányzik valami, amit másban megtalált és ettől lett számára megfelelő. Vagy több vagy valamilyen szempontból, mint neki tetszene és nem akar kompromisszumot kötni veled. Sajnos vagy sem, de mindig találni jobbat az aktuális partnernél, ha keres az ember, és nálad meg se próbált küzdeni, nincs min rágódni ezután.
ma 08:04
 14/17 anonim ***** válasza:
64%
Csak égeted magad. Vagy ténylegesen jobbak a másik fél tulajdonságai vagy csak menekül egy ragacs elől.
ma 08:37
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

"Egy okot mondj, amiért én nem én

Két jó szót mondj másra, aki nem én

Három vessző, ami beléd fér

Négyszemközt zabálnálak meg én

Ötszörös Európa bajnok vagyok

Hatkor már bugyi nélkül sírsz az ágyamon

A hétméteres kopaszt, ha nyomatod de nagyon

Elviszlek Amerikába a nyolcadik napon!"

ma 09:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell megkérdezni, nem tartozik magyarázattal. Az viszont nagyon kínos, ha valaki nem tudja elfogadni a nemleges választ. Fogadd el, lépj túl, emelt fővel.
ma 11:16
 17/17 anonim ***** válasza:
62%

Hiába pontozgattok le, én még nem láttam olyat hogy egy a nő az előnytelebb külsejű férfit választotta volna a vonzóbb helyett.

A visszautasított férfiak általában rosszabbul néznek ki, mint akivel a nő összejött!

ma 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!