Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleimtől az volt az üzenet még gyerekkoromban, hogy "ne mutasd ki, ha valaki tetszik". ?
Nagyon káros üzenetnek tartom. Nem szeretnék így élni.
Hogy vagytok ezzel?
Helyesnek tartjátok elérhetetlennek mutatni magatokat, jégkirálynőt játszani akkor is, ha odavagytok valakiért? (nő vagyok)
#19 Mondjuk ez érdekes,hogy olyan emberek között vagy, akik kicsit sem érdekelnek. Ez miért van? Egy ember sincs arrafelé,aki iránt érdeklődést mutatnál,akár barátilag, akár máshogyan?
Lehet csak te érzed ezt, pont ezért, amit írtal, közben, ha észre vennéd,lehet vannak ,akiknek fontos vagy,és nem is vagy egyedül,és lenne kire számíthatnál. Lehet pont te ,,lököd’’ el magadtól őket a túlzott távolságtartásoddal.
Szerintem fontosak az emberi kapcsolatok, nem szabad így hozzáállni, nem mindenki rossz ember, még ha annak is tűnik.
Az is érdekes ,hogy magadba tartod az érzéseidet. Ez nem jó, nem egészséges, egy idő után felgyülemlik és robban…..
Gondolod, ha rejtegeted elmúlik? Minél több időt és energiát fordítasz arra,hogy eltűntesd, annál jobban hangsúlyosabbá válik, és a felszínen marad. Azzal,amivel nem néz szembe az ember, nem dolgozza fel, sohasem fog csak úgy eltűnni. Elnyomhatod, de máskor másik szituációban még jobban csak elő fog jönni,hiszen,ahelyett,hogy feldolgoztad volna, csak tetéződik.
"16-os, értem, hogy így csinálod, de jól érzed magad, ez a helyes viselkedés szerinted?"
Nem mondanám se helyesnek, se helytelennek. Van előnye és hátránya is.
"Ha a szüleid így tanítottak, te továbbviszed? A gyerekednek ugyanezt az életelvet adnád tovább?"
Nem lesz gyerekem szóval erre nem tudok mit mondani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!