Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleimtől az volt az üzenet még gyerekkoromban, hogy
"ne mutasd ki, ha valaki tetszik". ?
Figyelt kérdés
Nagyon káros üzenetnek tartom. Nem szeretnék így élni.
Hogy vagytok ezzel?
Helyesnek tartjátok elérhetetlennek mutatni magatokat, jégkirálynőt játszani akkor is, ha odavagytok valakiért? (nő vagyok)
Milyen a valódi jellemed, amit az érdemtelenek elől titkolsz, elmondod?
2022. ápr. 6. 11:57
12/26 anonim válasza:
#8-as miért nem keresed fel újra, ês ültök le megbeszélni?
2022. ápr. 6. 12:01
13/26 anonim válasza:
A sebezhetőség és segítőkészség a leginkább rejtendő részemről. Tehát, hogy nem egy érzéketlen alak vagyok. Valmint segítőkészséget egyre inkább szűkítem le, mert sok ember él vissza vele, de ha valaki fontos számomra kérdés nélkül segítenék bármikor. De ezek mellett rengeteg tuajdonság van, amiről nem szeretem, ha tudnak.
2022. ápr. 6. 12:08
14/26 A kérdező kommentje:
Még egy anonim oldalon se tudjanak róla. (Már a rengeteg egyéb tulajdonságodról.)
Én azt, hogy sebezhető vagyok, inkább mindenkinek meg akarom mutatni. Ha férfi vagy: a Nők Lapja harminc éve arról ír, hogy a nők azt akarják, hogy a férfiak ne rejtsék el a könnyeiket, nekik nem a macsó kell. Nem értem én ezt...mintha nem érnének össze a szálak. N45
2022. ápr. 6. 12:11
15/26 anonim válasza:
12-es azért nem, mert ő csak a saját szemszögéből látja a helyzetet és csak azt látja, amit akar. Önbizalomhiánya is van és amellett, hogy azt bizonygtaja magának, hogy nincsen rám szüksége azt is kétségbe vonja, hogy nekem miért lehetne rá. Valamint áálandóan zaklatásnak érzékelttette már, ha bármit csinátam. Élőben mindig nyitott felém, csak ilyen kis félmondatos kiszólások voltak, amiből tudtam bizonytalan, de aztán be is zárkózott. Én ezt a viselkedést csak a sünhöz szoktam hasonlítani. A sok sérelem miatt tüskéket növesztett és fél a gyengédségtől és ragaszkodástól.
2022. ápr. 6. 12:15
16/26 anonim válasza:
Engem is így neveltek, de nem csak "tetszik" téren hanem mindenféle emberi kapcsolat terén. Nem "játszom" az elérhetetlent, egyszerűen távolságtartó vagyok az emberekkel.
2022. ápr. 6. 12:16
17/26 A kérdező kommentje:
Utolsó, nekem egyre inkább úgy tűnik, a bimbózó kapcsolatotokban nem annyira a te érzelemkimutatási nehézségeiddel volt gond, hanem az övéivel.
2022. ápr. 6. 12:16
18/26 A kérdező kommentje:
16-os, értem, hogy így csinálod, de jól érzed magad, ez a helyes viselkedés szerinted? Ha a szüleid így tanítottak, te továbbviszed? A gyerekednek ugyanezt az életelvet adnád tovább?
Én semmiképpen.
2022. ápr. 6. 12:19
19/26 anonim válasza:
Tudom, hogy nem a sebzhetőség a gond, de fiatal férfiként minden a verseny. Ha valaki kitűnik vagy gyengébbnek mutatkozik, azt szétszedik. Sok mindent rejtegetek, de idővel majd elmúlik. Mindig is úgy álltam hozzá, hogy magamon kívül senkire sem számíthatok. Szüleimtől 700km-re, egyedül, olyan emberek közt akik kicsit sem érdekelnek. Nem tudok érzéseket kimutatni, még azt se ha mérges vagyok,egyszerűbbenk tűnik, de sokszor a feszültség majd szétvet.
2022. ápr. 6. 12:24
20/26 anonim válasza:
15
Rám is mondták már hogy sündisznó vagyok. És én is olyan vagyok aki nem nagyon mutat érzelmeket. De azért mert amikor egyszer az életben kimutattam, akkor azzal is visszaélt valaki. Mert az ilyesmivel tudni kell élni, és nem visszaélni. Úgyhogy marad a biztonságos süni bunda. :)
Sosem mutatnám ki a sebezhetőségemet. Aki már egyszer megszívta ilyen téren, az óvatos lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!