Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleimtől az volt az üzenet még gyerekkoromban, hogy "ne mutasd ki, ha valaki tetszik". ?
Figyelt kérdés
Nagyon káros üzenetnek tartom. Nem szeretnék így élni.
Hogy vagytok ezzel?
Helyesnek tartjátok elérhetetlennek mutatni magatokat, jégkirálynőt játszani akkor is, ha odavagytok valakiért? (nő vagyok)
2022. ápr. 6. 11:13
1/26 anonim válasza:
Nekem helyes.
En bokoltam már pasiknak peldaul es lekezelést kaptam csak válaszul, mintha nyaliztam behódoltam volna.
2/26 A kérdező kommentje:
Elérhetetlennek mutatni magad, miközben alig várod, hogy együtt legyél azzal a valakivel, aki tetszik, az csak játszma szerintem. Soha senkinek nem mutatod ki, ha szereted, a gyerekeddel is hideg vagy, szüleiddel, barátaiddal? Vagy csak egyszerűen nem bízol a férfiakban és azt gondolod, azért, mert valaki megalázott, mikor kimutattad az érzéseidet, mindenki ezt fogja tenni?
2022. ápr. 6. 11:18
3/26 A kérdező kommentje:
Ha férfiak is így viselkednek veled, az is oké? Megjátssza, hogy nem nagyon érdekled, miközben esetleg mégis? Ez helyes, neked bejön, ha érzelmeket nem mutat?
2022. ápr. 6. 11:19
4/26 anonim válasza:
Igazuk is van, a számok őket igazolnák, ha kiszámítanánk. Okosabb ezt magadban tartani, semmint elpofázni.
5/26 anonim válasza:
Mindenkinek kell a visszajelzés.
Fiatalon nem volt sok önbizalmam, hűvösnek is tűntem, féltem kimutatni az érzéseim. Mára ez megváltozott, és ez így sokkal jobb.
Persze csak olyan esetekben, melyek a kölcsönösségen alapulnak.
6/26 A kérdező kommentje:
Milyen számok és mit igazolnak? 4-es.
Nem félek sérülni, te igen? Ha valaki bánt, az az ő szégyene, nem az enyém.
2022. ápr. 6. 11:23
7/26 anonim válasza:
Annak kell csak kimutatni aki arra érdemes.
8/26 anonim válasza:
Most egy hasonló ok miatt szakadt meg az ismerkedés valakivel. Mindketten megvannak a problémáink, de megbszélni egymással nem tudtuk, hogy értse a másik. Én óvatosság miatt előbb ki akartam ismerni, emiatt tudatosan elnyomtam, elrejtettem az érzáseim. Ő meg emiatt azt hitte nem akarom és randik alkalmával nem volt gond, de mikor nem találkoztunk, csak beszélte le magát az egészről és csak a hibákat kereste, hogy magának bizonygassa, hogy nincs is rám, se semmilyen kapcsolatra szüksége. Még mindig bánt, hogy mi lett volna, ha kicsit jobban hagyom hogy megismerjen és az érzéseimet nyítabban kimutatom.
9/26 A kérdező kommentje:
És mire jó, miben jobb az életed, ha az érdemteleneknek nem mutatod ki? Ezzel mit nyersz? Vagy mi a vesztesége annak, ha kimutatod annak is, aki nem érdemli meg? Meg fog bántani? Ha valaki dicséretre érdemes dolgot tesz (ez is érzelemkimutatás), te nem teszed meg, mert nem érdemli meg? Ha valaki olimpiai bajnok, semmiképpen nem fogod megdicsérni a teljesítményéért, ha amúgy szar embernek tartod?
2022. ápr. 6. 11:45
10/26 anonim válasza:
Szokásom azt gondolni, hogy irigy és rosszindulatú emberekkel vagyok körülvéve. Ami leggyakrabban igaz is, ha ők nem ismerik a valódi jellememet nincsen rajtam fogásuk. Persze ez a hétköznapokra vonatkozik nem egy kapcsolatra. Igen a megbántás a fő oka. Azzal fgolalkozok, aki hozzám k9zel áll vagy szimpatikus. Ha valaki olimpiai érmet nyer, akkor dícsérem meg ha ismerem is. De ha például tudom róla, hogy ez nem is az ő álma volt, hanem ő csak a szülei vagy bárki más elismerésért küzdött, nem fogom csak az egóját etetni. Ha tudom, hogy ő valóban az erőfeszítéseire büszke, akkor érdemli csak meg igazán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!