Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon megalázó az alábbi helyzet? Elköltöznétek emiatt?
Még a szüleimmel élek, mert tanulok és amennyit dolgozok, abból nehezen jönnék ki egy albiban.
De olyan helyzet adódott, hogy meggondolom már az albérletet.
A helyzet: Tavaly tavasszal beköltözött a szomszédba egy nálam 9 évvel idősebb pasi. Épp akkor szakított a párjával, ezért költöztek külön. Nekem nagyon tetszett Ő és szimpatikus is volt, de sosem mertem felé nyitni. Félénk vagyok és elutasító voltam. Ő sem kezdeményezett, igaz, de szerintem azért mert mindig lesütöttem a szemem ha láttam, hebegve-habogva beszéltem vele, ahogy lehet elhúztam a csíkot mert izgultam.
Nos, most összejött egy másik csajjal és beköltöztette maga mellé. Tudom, az én hibám, én nem használtam ki az alkalmat.
De, ez engem kellemetlenül érint. Rossz látni őket, kellemetlen, az udvarra is félek kimenni, mert úgy érzem hogy a nővel együtt lenéznek és nevetnek rajtuk magamban, amiért én szingli maradtam.
Abba meg bele sem akarok gondolni, hogy összeházasodnak majd egyszer, gyerekeik lesznek stb.
Én ezt nem szeretném nézni, mert számomra megalázó. Szerintetek megalázó? Emiatt elköltöznétek ha amúgy szerettek a szüleitekkel élni és így sokkal jobban kijöttök anyagilag?

Szerintem is eléggé szorongsz. Nekem voltak a súlyos szorongás alatt olyan gondolataim, mint amiket te most leírtál.
Néha még most is vannak, ezeket le kell győzni. Nem egyszerű.
Nyugi, senki sem fog gondolni olyat, amiket leírtál. Sajnos ez így alakult, megy tovább az élet.
26N

Ja és ne költözz el! Örülj, hogy otthon lakhatsz! Ne fizess egy ilyen dolog miatt albérletet!
Előző voltam.

Nem megalázó és csak te gondolod túl, nem nevetnek rajtad, valószínűleg egyáltalán nem foglalkoznak veled, elvannak a saját dolgaikkal. Lehet tetszettél a szomszédnak, de már egyértelműen túllépett és biztosan nem néz le téged, amiért te szingli maradtál.
Én is tudnám ajánlani a pszichológust, mert az egy dolog, hogy önbizalomhiányod van, de az már súlyos eset, mikor alig mersz kimenni a házból miattuk és csak arra tudsz gondolni, hogy ők biztos rajtad gúnyolódnak. Az lenne a normális, hogy elfogadod, hogy ebből nem lett semmi és éled tovább az életed. Ha napozni akarsz majd, napozz, kit érdekel, ha ők is látják. Nem fogja azt gondolni, hogy neki akarod mutogatni magad.

Miert nevetnének rajtad? Hidd el nem is foglalkoznak veled. Vagy szerinted az a mániájuk hogy nézik hogy te, a számukra idegen mit csinál a saját kertjében? Ilyet csak a perverzek szoktak.
Az meg a te bajod hogy most bánod hogy nem léptél. Egyébként ha annyira bejöttél volna a pasinak, akkor sokkal jobban teper érted.
Viszont akármennyire haragszol a többi kommentelőre is, ezt a mértékű szorongást már valóban kezeltetni kéne. Meg fogsz így bolondulni.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!