Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek nagyon megalázó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon megalázó az alábbi helyzet? Elköltöznétek emiatt?

Figyelt kérdés

Még a szüleimmel élek, mert tanulok és amennyit dolgozok, abból nehezen jönnék ki egy albiban.

De olyan helyzet adódott, hogy meggondolom már az albérletet.

A helyzet: Tavaly tavasszal beköltözött a szomszédba egy nálam 9 évvel idősebb pasi. Épp akkor szakított a párjával, ezért költöztek külön. Nekem nagyon tetszett Ő és szimpatikus is volt, de sosem mertem felé nyitni. Félénk vagyok és elutasító voltam. Ő sem kezdeményezett, igaz, de szerintem azért mert mindig lesütöttem a szemem ha láttam, hebegve-habogva beszéltem vele, ahogy lehet elhúztam a csíkot mert izgultam.

Nos, most összejött egy másik csajjal és beköltöztette maga mellé. Tudom, az én hibám, én nem használtam ki az alkalmat.

De, ez engem kellemetlenül érint. Rossz látni őket, kellemetlen, az udvarra is félek kimenni, mert úgy érzem hogy a nővel együtt lenéznek és nevetnek rajtuk magamban, amiért én szingli maradtam.

Abba meg bele sem akarok gondolni, hogy összeházasodnak majd egyszer, gyerekeik lesznek stb.

Én ezt nem szeretném nézni, mert számomra megalázó. Szerintetek megalázó? Emiatt elköltöznétek ha amúgy szerettek a szüleitekkel élni és így sokkal jobban kijöttök anyagilag?

2022. márc. 26. 01:40
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem elég súlyos szorongásod is van, nem?
2022. márc. 26. 03:47
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egy belevaló csaj nem foglalkoznak velük. De szegyellős sem lenne és nem is kacerkodna.
2022. márc. 26. 06:24
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Az oké hogy felénk vagy. De miért vagy elutasító olyannal aki tetszik?
2022. márc. 26. 06:29
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Minden rosszindulat, sértegetés, egyéb nélkül: neked baromira szükséged lenne egy pszichológusra. Az ilyen mértékű szorongás, önbizalomhiány és kombinálás nagyon nem természetes és nincs rendben, és később a fizikai egészséged fog rámenni.
2022. márc. 26. 06:48
 15/38 A kérdező kommentje:

Nem szorongok semmi egyéb szituációban csak ha pasiügyről van szó.

Amúgy megnéztem facen a sràcot, ez a nő 90-es, az előző barátnője meg 89-es

Én meg 2002-es vagyok! Lehet az idősebb lányokat szereti?😅

2022. márc. 26. 07:07
 16/38 anonim ***** válasza:
89%
15-ös Ezek szerint igen, neki a szomszéd kislány vagy.
2022. márc. 26. 07:13
 17/38 A kérdező kommentje:

Jó, de én már nem vagyok kislány XD 20 éves vagyok, nőies alakom van stb.

A pasi meg 29 éves, tehát a nők még idősebbek is nála. Ez nem fura? Meg ugye nézegetett tavaly nyáron...csak buta voltam.

2022. márc. 26. 07:16
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

Ez a hajó már elment. Akkor nem kellett volna elutasítónak lenned.

Hidd el, ők nem törődnek veled, neked is tovább kellene lépni sürgősen.

Nem 1db kandúrból áll a világ!:)

2022. márc. 26. 07:27
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztóan önbizalomhiányos vagy és gátlásos. Ezeken dolgoznod kell, mert alapjáraton így kapcsolatra képtelen vagy.
2022. márc. 26. 08:25
 20/38 anonim ***** válasza:
Szerintem igyá'. 😃
2022. márc. 26. 08:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!