Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek nagyon megalázó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon megalázó az alábbi helyzet? Elköltöznétek emiatt?

Figyelt kérdés

Még a szüleimmel élek, mert tanulok és amennyit dolgozok, abból nehezen jönnék ki egy albiban.

De olyan helyzet adódott, hogy meggondolom már az albérletet.

A helyzet: Tavaly tavasszal beköltözött a szomszédba egy nálam 9 évvel idősebb pasi. Épp akkor szakított a párjával, ezért költöztek külön. Nekem nagyon tetszett Ő és szimpatikus is volt, de sosem mertem felé nyitni. Félénk vagyok és elutasító voltam. Ő sem kezdeményezett, igaz, de szerintem azért mert mindig lesütöttem a szemem ha láttam, hebegve-habogva beszéltem vele, ahogy lehet elhúztam a csíkot mert izgultam.

Nos, most összejött egy másik csajjal és beköltöztette maga mellé. Tudom, az én hibám, én nem használtam ki az alkalmat.

De, ez engem kellemetlenül érint. Rossz látni őket, kellemetlen, az udvarra is félek kimenni, mert úgy érzem hogy a nővel együtt lenéznek és nevetnek rajtuk magamban, amiért én szingli maradtam.

Abba meg bele sem akarok gondolni, hogy összeházasodnak majd egyszer, gyerekeik lesznek stb.

Én ezt nem szeretném nézni, mert számomra megalázó. Szerintetek megalázó? Emiatt elköltöznétek ha amúgy szerettek a szüleitekkel élni és így sokkal jobban kijöttök anyagilag?

2022. márc. 26. 01:40
1 2 3 4
 1/38 A kérdező kommentje:
Nevetnek rajtam*
2022. márc. 26. 01:42
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Jo nagy marha voltal, de ez van. Mondjuk sztem semmi megalazo nincs a szituban. Miert nevetnenek rajtad? Es ha nevetnek, akkor mivan? Amugy sztem a pasasnak, ha egy csopp esze van, akkor nem koti a csaj orrara, hogy bejottel neki, mert nem akar otthon 0-24 feltekenysegi dramat. En a helyedben maradnek otthon, amig nem ujitok be egy kant.
2022. márc. 26. 01:43
 3/38 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok

Pasi 29

Nő is 28-29 lehet

2022. márc. 26. 01:44
 4/38 A kérdező kommentje:

Ja hát a pasi folyton lesett mikor napoztam én meg féltem ránézni. :( Féltem, hogy kínos szituációt teremtek.

Most meg idén majd félni fogok kimenni napozni, mert majd azt hiszi, hogy neki tetszelgek és majd kinevet magában amiért már esélyem sincs, hisz ott az új csaja.

2022. márc. 26. 01:46
 5/38 anonim ***** válasza:
99%
Sztem neked sulyos gondok vannak a fejedben, es valoszinuleg tapasztalatlan is vagy.
2022. márc. 26. 01:47
 6/38 anonim ***** válasza:
99%

Miért néznének le, meg nevetnének rajtad? Semmi közük hozzád, nem is ismernek, az sem érdekli őket, ha 3 pasival kavarsz egyszerre, vagy férjnél vagy, fogalmuk sincs az életedről.

Mi ebben a megalázó? Azért mert tetszik a pasi még egy ideged, nehogy már a közérzeted, élethelyzeted tőle függjön! Ébredj fel, és ne kombinálgass hülyeségeket.

2022. márc. 26. 01:47
 7/38 A kérdező kommentje:

Nincsenek súlyos gondok, simán önbizalomhiányos vagyok, ezért sem opció az “új kani”.

Igen, tapasztalatlan vagyok. És az már szégyen?

2022. márc. 26. 01:48
 8/38 anonim ***** válasza:
98%
Nem szegyen egyaltalan, csak latszik az irasodbol. Szerintem az a szintu onbizalomhiany ami neked van az sulyos problema.
2022. márc. 26. 01:50
 9/38 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem megalázó csak a féltékenység a rossz benne

A pasinak meg ha fontos lettél volna lépett volna…

2022. márc. 26. 02:02
 10/38 A kérdező kommentje:

Igazából nem csak féltékenység, mert szégyellem magam előttük. Egy belevaló csaj ilyenkor ugyanúgy kimenne a csokibarna bőrével napozni és kacérkodna a pasival....

Én ezt nem merem megtenni. Én szabályosan azt érzem, hogy egy senki vagyok.

2022. márc. 26. 02:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!