Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lelkébe szerelmes vagyok, de a teste annyira nem vonz, akkor ez micsoda?
A személyisége, lelke oké, de mivel elég kövér ez a férfi, testileg nem tudok ráizgulni, nem tartom esztétikusnak, vonzónak.
De ez több mint barátság, hiszen a személyiségébe szerelmes vagyok, de a szexet nem kívánnám vele, említett okok miatt.
Őszintén azt sem tudom, hogy tudna-e teljesíteni, vagy milyen pózban. Hasa, mint a hordó. Azt mondta neki a szex nem fontos, de emögött szerintem az van, hogy nem is tudna nagyon helytállni.
Még az elején vagyunk, de nem tudom hogyan tovább.
Szerintem is törődésre vágysz csak. Ha szerelmes lennél, akkor egybe kéne neked az illető .
Az én párom 70 kg-ot fogyott. Az arca az elején nagyon megfogott( nálam az tesz valakit vonzóvá). A bőre nyilván nem szép objektíven nézve.(már van rajta izom is rendesen , csak takarva van )
Viszont nekem így is “kell”. :)
Vágyom rá az ágyban, sose zavart a teste.
"Szamomra a szex nem annyira fontos"
Nos, lehet a vilag legdogosebb, legjobbfej pasija, nalam ez igy egy az egyben bukta! A szex nagyon fontos egy kapcsolatban es mivel vannak igenyeim, ezert nem is kezdenek ilyennel.
Az elhizas pedig igenytelensegre vall. Nem jon be.
Szerintem keress mast, mert gyorsan ra fosz jonni, hogy a filmes-lelkizos estek mellett, tobbre van szukseged!
Ha ennyire undorodsz a testétől akkor nem gyere össze vele. Csak kihasználnád.
Nálam az van, de nagyon vonz szexuálisan egy férfi, pedig nagy hasa van, nagyobb darab, magas. Mégis van benne vmi amitől nagyon rágerjedek, viszont kapcsolatot nem tudnék vele elképzelni mert teljesen különbözőek vagyunk.
bírom, h. vadidegen emberek el akarják dönteni helyettem, h. amit érzek, az pontosan micsoda.
én érzem, nem ti, tehát végül is milyen alapon okoskodtok?
másrészt nem mindenkinek olyan létszükséglet a szex, mint itt egyeseknek, számomra kb. a legutolsó helyen van egy kapcsolatban.
ha tudnám h. nála is tényleg, és nemcsak súlya miatti csökkent önértékelése okán, akkor oké lenne.
igen,vonzódtam, de akkor kapcsolatban volt még, és sosem gondoltam, h. ilyen súlyos lesz.
sztem depreszió vmilyen kiégés lehet mögötte.
29
sehol nem írtam, h. szívesen dugtam volna vele, miért adsz a számba olyan szavakat, amiket nem mondtam?!
nem kell elfogadnom semmit, vadidegen emberek okoskodását,. akik kívülről meg akarják mondani a tutit, úgy, h. a részleteket nem ismerik.
ahogy írtam, a lelkébe szerelmes vagyok, állító mondat volt, nem kérdő.
azt is leírtam, h. nekem a szex nem prioritás, és ha ő tényleg lemondana róla, nekem jó lenne.
részemről zárom ezt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!