Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lelkébe szerelmes vagyok, de a teste annyira nem vonz, akkor ez micsoda?
A személyisége, lelke oké, de mivel elég kövér ez a férfi, testileg nem tudok ráizgulni, nem tartom esztétikusnak, vonzónak.
De ez több mint barátság, hiszen a személyiségébe szerelmes vagyok, de a szexet nem kívánnám vele, említett okok miatt.
Őszintén azt sem tudom, hogy tudna-e teljesíteni, vagy milyen pózban. Hasa, mint a hordó. Azt mondta neki a szex nem fontos, de emögött szerintem az van, hogy nem is tudna nagyon helytállni.
Még az elején vagyunk, de nem tudom hogyan tovább.
de mondom NEM VONZ testileg, nem szeretném őt meztelenül látni.
ha vkinek nagyobb hasa van férfi létére, mint egy terhes nőnek, akkor na...
Komolyan nehéz megérteni hogy nem vonzódik hozzá sehogyan sem? 🙄
Amúgy meg kérdező gondolom te vágynál szexre csak nem vele. Nem hiszem hogy szerelmes vagy belé. Ha az lennél úgy lenne tökéletes neked ahogy van. Ne is folytasd vele semerre mert ez csak időpocséklás.
3
butus... a szart megeszed, ha befogod az orrod és csokipudingnak képzeled?
kb. ennyire értelmes a hozzászólásod...
4
komolyan mondom, h. máskülönben nagyon is erős érzéseim vannak iránta.
amikor megismertem, még nem volt kövér, normál testalkatú volt, majd eltelt néhány év, míg újra találkoztunk és alig ismertem rá...
7
igen, így kell kiforgatni az ember szavait, az egy hasonlat volt, de nem őrá, hanem a te sötét kommentedre.
ha értelmetlen a kérdésem, ne is tölts itt több időt vele.
Tényleg olvass vissza, hogy nyilatkoztál róla, már előtte is. Nem forgattam ki semmit, az asszociációdról nem én tehetek.
A hogyan továbbra: fogyaszd le, amíg nem látod már visszataszítónak, vagy hagyd békén szegény srácot.
Ha neki nem fontos a szex, akkor azt kell eldöntened, neked mennyire fontos.
Ha neked sem, akkor anélkül is ellehettek, a lényeg a szeretet.
És hátha lefogy a hatásodra...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!